Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπόλαρης – Καλδάρα: Παραμένει στο γραφείο η πληθωρική γραμματέας – «Δεν θα κάνω ό,τι θέλουν οι κανίβαλοι»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπόλαρης – Καλδάρα: Παραμένει στο γραφείο η πληθωρική γραμματέας – «Δεν θα κάνω ό,τι θέλουν οι κανίβαλοι»

Μπόλαρης - Καλδάρα: Δεν έγινε δεκτή, από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη, η παραίτηση της. εντυπωσιακής γραμματέως του, Θωμαρίτας Καλδάρα.

Μπόλαρης – Καλδάρα: Δεν έκανε δεκτή σύμφωνα με πληροφορίες την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα o υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης.

Ο λόγος για την ξανθιά, πληθωρική γραμματέα του υφυπουργού, η οποία είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο.

Μάλιστα δημοσίευσε και μία ανάρτηση στο facebook όπου έγραφε «Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, του Νews24/7, ο υφυπουργός «δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της».

Αλλωστε γι’ αυτή την εξέλιξη είχε προϊδεάσει ο ίδιος ο Μάρκος Μπόλαρης ο οποίος στο ρ/σ Neεws24/7 είχε πει: «Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι.

Εξηγώντας πώς επέλεξε, μεταξύ άλλων, την Θωμαρίτα Καλδάρα και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου ο κ. Μπόλαρης υποστήριξε ότι «τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα 3 έψιλον».

Διευκρινίζοντας στη δήλωσή του στον RealFM ο Μάρκος Μπόλαρης είπε ότι «το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα έτσι ώστε με εργατικότητα, εξυπνάδα και επιστημοσύνη να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο μας για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο ελληνικός λαός».

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τι κάνουν σπίτι τους» πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης υποστηρίζοντας ότι και οι δύο εν λόγω υπάλληλοι είναι «έμπειροι υπάλληλοι που έχουν εύσημα από τις υπηρεσίες».

Η αποκάλυψη της απόσπασης της Θωμαρίτας Καλδάρα έγινε μέσω twitter

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις