Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef – Spoiler: Οι 4 που αποχωρούν – Ένας από τους αγαπημένους εκτός (vid)
LIFESTYLE

MasterChef – Spoiler: Οι 4 που αποχωρούν – Ένας από τους αγαπημένους εκτός (vid)

MasterChef – Spoiler: Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το MasterChef.

MasterChef – Spoiler: Το MasterChef 3 συνεχίζει το μαγειρικό του ταξίδι και τα spoilers έχουν πάρει φωτιά.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις επόμενες δοκιμασίες αποχώρησης του MasterChef 3 εκτός μένουν ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Σταμάτης Κωβαίος, ο Ζαχίρ Γιαβαρί και Ντέιβιντ Τζίμερσον.

Τάσος και Ντέιβιντ είναι δύο παίκτες που πήραν δεύτερη ευκαιρία από τους κριτές, ωστόσο, όπως φαίνεται αυτή δεν κράτησε για πολύ.

MasterChef – Spoiler: Η τελική 10άδα του MasterChef 3 είναι 

Χρήστος Μπάρκας, Μανώλης Σαρρής, Παντελής Βούρος, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Εύα Αμπάν, Θάνος Σπανός, Χαράλαμπος Κοτσώνης, Πάνος Τόγιας και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Μάλιστα, οι παίκτες θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για μια γαστρονομική δοκιμασία.

MasterChef spoiler: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες

Σε συνέντευξη που έδωσε η Άλκηστις Αλεξάκη είπε πολλά για το MasterChef 3. Πόσα χρήματα παίρνουν κάθε μέρα οι παίκτες; Ποιοι είναι στην κλίκα και ποιος δεν πλένεται τόσο συχνά;

«Πιο καλοστημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο. Η φάση μέσα στο σπίτι ήταν άθλια. Η Σπυριδούλα είναι δίμουρη και ο Πανούλης δεν είναι αυτό που δείχνει.

Δεν πρόκειται να κρατήσω επαφή με τη σιχαμένη τη Σπυριδούλα. Γλοιώδης άνθρωπος, σαν τη χλαπάτσα. Ο Ζαχίρ δεν έκανε τόσο συχνά μπάνιο, αλλά δεν είναι το θέμα ότι θα με ενοχλήσει.

Κλίκα είναι η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Χαράλαμπος, ο Τάσος, ο Μανώλης και ο Σταμάτης.

Τα πιάτα μας τα δοκιμάζουν οι κριτές μετά από 3 ώρες. Πληρωνόμασταν βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ την ημέρα», αποκάλυψε η Άλκηστις Αλεξάκη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε στον αέρα μετά τις παραπάνω δηλώσεις: «Εδώ πέρα έχει πει το κορίτσι χοντράδες. Πράγματα ανεπίτρεπτα! Γύρισε και είπε για τον Ζαχίρ, έναν άνθρωπο που έχει περάσει τα πάντα, αν κάνει μπάνιο; Είναι πράγματα αυτά να λέγονται δημόσια σε συνεντεύξεις; Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Τι ντροπή είναι αυτή»;

«Γιατί δεν πάει σε ένα εστιατόριο να κάνει τι δουλειά της; Πότε πάει, αφού γυρίσει και ξεφτιλίσει όλους τους άλλους παίκτες;», αναρωτήθηκε ο Άρης Καβατζίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις