Τζέισον Αντιγόνη – Δούρου: Καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό, απαντά – Η αντίδραση της Ρεβενιώτη

ΕΛΛΑΔΑ

Τζέισον Αντιγόνη – Δούρου: Καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό, απαντά – Η αντίδραση της Ρεβενιώτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τζέισον Αντιγόνη - Δούρου: Η απάντησή του στις επικρίσεις και η αντίδραση της Πάολας Ρεβενιώτη.

04.04.2019 | 09:18

Τζέισον Αντιγόνη – Δούρου: «Η ρητορική μίσους επιβιώνει» είπε το Τζέισον Αντιγόνη σχολιάζοντας τις επιθέσεις που ήδη δέχεται μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Yπάρχουν άτομα που δεν εκφράζονται μέσα από το δίπολο αρσενικό-θηλυκό και θα συνεχίσω τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Για τυπικούς λόγους στο ψηφοδέλτιο θα αναγράφομαι ως Ιάσων Δούσης (Τζέισον Αντιγόνη)» είπε μιλώντας στο News24/7 στους 88,6.

«Εκτός από τις επιθέσεις» συνέχισε «δέχομαι τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο όπως και άλλοι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές.

Όμως η ρητορική μίσους επιβιώνει. Με κόπο προσπάθεια και αντιξοότητες θα πάμε μπροστά. Πρέπει να πάμε οπωσδήποτε μπροστά και καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τους υποψήφιους που υποστηρίζουν τους ανθρώπους».

«Δεν φοράω πια φορέματα, έχω κόψει τα μαλλιά μου και τα χάρισα σε καρκινοπαθείς γυναίκες, αλλά καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό που βρίσκεται πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου. Έχουμε τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και ακτιβιστών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι μια συμβολική νίκη του κινήματός μας» είπε.

Τζέισον Αντιγόνη – Δούρου: Η Πάολα Ρεβενιώτη διαφωνεί δημόσια

Η ακτιβίστρια, εργάτρια του σεξ, εκδότρια ποιήτρια και πρωτοπόρα του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος, Πάολα Ρεβενιώτη, στρέφεται κατά της Ρένας Δούρου για την απόφασή της να εντάξει στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής του συνδυασμού της «Δύναμη Ζωής», το Τζέισον Αντιγόνη.

«Όχι κυρία Δούρου, δεν θα στηρίξουμε όταν προσπαθείτε να δώσετε πολιτική θέση σε έναν πάμπλουτο άνθρωπο που εκμεταλλεύεται τα ΛΟΑΤ θέματα με καραγκιοζιλίκια μέσα από εκπομπές της Πάνια και άλλων σκουπιδιών για να κάνει την ψωνάρα του», γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η Πάολα Ρεβενιώτη.

Η ανάρτησή της:
Exit mobile version