Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία Μακρή: Καταζητείται και δεύτερος Βούλγαρος, ο αδελφός του 31χρονου
ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Δολοφονία Μακρή: Καταζητείται και δεύτερος Βούλγαρος, ο αδελφός του 31χρονου

Δολοφονία Μακρή: Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταζητείται και ο 35χρονος αδελφός του 31χρονου Βούλγαρου εκτελεστή.

Δολοφονία Μακρή: Νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, αναφέρουν ότι καταζητείται και δεύτερος Βούλγαρος για την δολοφονία του επιχειρηματία.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη για το φονικό το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018, να μην είναι μόνος. Φαίνεται πως είχε και συνεργό, ο οποίος είναι ο αδερφός του, 35 ετών.

Οι ελληνικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του, αλλά η εκτίμηση είναι ότι έχει διαφύγει στην Βουλγαρία.

Ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής που συνελήφθη για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή κρυβόταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την δολοφονία έφυγε από την Ελλάδα αλλά ξαναγύρισε ξημερώματα Τρίτης στην Ελλάδα.

Επεισοδιακή η σύλληψη του Βούλγαρου εκτελεστή του Γιάννη Μακρή

Οι Αρχές, που δεν σταμάτησαν λεπτό να ψάχνουν τον δολοφόνο του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, έφτασαν στα ίχνη του μετά από έρευνες μηνών και τον εντόπισαν όχι μακριά από το σημείο που εκτέλεσε τον Γιάννη Μακρή.

Μετά από ώρες παρακολουθήσεων εισέβαλαν το απόγευμα της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Η σύλληψη δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για τις αρχές.

Ο Βούλγαρος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει με ένα αυτοκίνητο αλλά έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα της ασφάλειας μετά από καταδίωξη και τελικά συνελήφθη.

Ο 31χρονος ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Δολοφονία Μακρή: Το μοιραίο βράδυ του Οκτώβρη

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας εκείνο το βράδυ, λίγο πριν τις 9, έφευγε από την πολυτελή μεζονέτα του με προορισμό το νέο του κατάστημα με υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν σε μια επίδειξη μόδας και τα δυο παιδιά σε διπλανό σπίτι.

Ο Γιάννης Μακρής βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο Smart του το οποίο είχε παρκαρισμένο μερικά μέτρα από την πόρτα του.

Ο εκτελεστής τον πλησιάζει στο παράθυρο και τον πυροβολεί. Ο Γιάννης Μακρής αιφνιδιάζεται ωστόσο βγαίνει από το αυτοκίνητό του, διανύει κάποια μέτρα, αλλά ο δολοφόνος του ρίχνει τη χαριστική βολή.

Δολοφονία Μακρή: Δείτε σε βίντεο τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών γνώριζαν πως είχαν να κάνουν με έναν παλιό γνώριμο των διεθνών αρχών.

Ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη χώρα των καγκουρό, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, να του έχουν «χρεώσει» περίεργες απόπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Η πολυτελής κατοικία της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας θύμιζε φρούριο ενώ ο 47χρονος χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Smart, ένα θηριώδες λευκό SUV και κάποιες φορές μηχανές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις