Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λυριτζής κηδεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Λυριτζής κηδεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας

Λυριτζής κηδεία: Σήμερα στις 15:00, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, θα του πουν το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο.

Λυριτζής κηδεία: Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Βασίλη Λυριτζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 62 ετών στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο στις 3 το μεσημέρι.

Όπως ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή παρακαλεί αντί στεφάνων, να ενισχυθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Με τη σύζυγο του Ελένη Αντωνιάδη απέκτησαν δυο παιδιά, τη Μαριλένα και το Δημήτρη.

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» χτυπημένος από τον καρκίνο στα 62 του χρόνια, μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια συνεργάτης του και κουμπάρος του, Δημήτρης Οικονόμου, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Λυριτζής: Συγκλονίζει ο Καμπουράκης – «Ο Λυριτζής έφυγε για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, με τον οποίο ο Βασίλης έκανε τον τελευταίο καιρό εκπομπή στο ραδιόφωνο, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Mαζί σου» για το πώς έζησε τις δύσκολες στιγμές του Βασίλη.

«Κάναμε πλάκα μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο… Το φαντάζεσαι ότι ο Βασίλης ήταν έτσι τα Χριστούγεννα και τώρα πέθανε. Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Ξαφνικά ένα πρωί μου λέει πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Θεώρησαν όλοι ότι έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό. Έλειψε 20 μέρες από το σταθμό και μετά γύρισε. Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα: 

Λυριτζής: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Ο Βασίλης Λυριτζής διέγραψε μία αξιοσημείωτη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και υπήρξε από τους πιο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους της γενιάς του. Διακρίθηκε για την ευαισθησία του, την ευσυνειδησία του και την ευγένειά του. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα πολυαγαπημένα του παιδιά και τους οικείους του και αποχαιρετά με οδύνη τον εκλεκτό συνάδελφο», αναφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις