Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Σκόπια: “Η κόρη μου έχει boyfriend”, εξομολογήθηκε ο Ζάεφ – Θερμό κλίμα με ασταμάτητες σέλφι
ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ

Τσίπρας Σκόπια: “Η κόρη μου έχει boyfriend”, εξομολογήθηκε ο Ζάεφ – Θερμό κλίμα με ασταμάτητες σέλφι

Τσίπρας Σκόπια: Πρόκειται για τη πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια, μετά την υπογραφή της Συμφωνίας.

Τσίπρας Σκόπια: Οι υπουργοί ήταν παρατεταγμένοι και περίμεναν τους δυο πρωθυπουργούς. Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας πρώτα στάθηκαν μπροστά στους δημοσιογράφους για τα απαραίτητα πλάνα και τις φωτογραφίες της ιστορικής επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια.

«Κύριε πρόεδρε, εδώ, από εδώ» ακούγονταν συχνά, αφού όλοι ήθελαν ένα καλό, χαμογελαστό πλάνο των δυο ηγετών. Κι εκείνοι δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το κλίμα κατά την άφιξη στο κυβερνητικό μέγαρο των Σκοπίων ήταν πανηγυρικό και ο Ζόραν Ζάεφ δεν δίστασε να βγάλει το smartphone του και να τραβήξει selfies με τον Αλέξη Τσίπρα, πριν καν αρχίσουν να χαιρετούν τους υπουργούς και των δύο χωρών που είχαν παραταχθεί έξω από το κτίριο της κυβέρνησης.

Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ πόζαραν στην κάμερα του κινητού του πρωθυπουργού της γείτονος αρχικά έχοντας πίσω τους τους υπουργούς τους.

Αφού τους χαιρέτησαν όλους έναν προς έναν και φωτογραφήθηκαν κανονικά μαζί τους, έβγαλαν ακόμη μία selfie, αυτή τη φορά προς την πλευρά των δημοσιογράφων.

«Άφιξη στα Σκόπια για μια επίσκεψη ιστορικής σημασίας, που βασίζεται σε ένα νέο στρατηγικό όραμα: Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία οφείλουν να είναι εταίροι και σύμμαχοι», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter λίγο μετά την άφιξη του στο διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων.

To tweet του Ζόραν Ζάεφ

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter «Συναντήθηκα με τον φίλο και τον συνάδελφό μου Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας που επισκέφθηκε τη Βόρεια Μακεδονία. Πραγματικά μια ιστορική ημέρα.»

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στα Σκόπια στις 10:40.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας Ραντμίλα Σεκερίνσκα και ο υπουργός Οικονομίας Κρέσνικ Μπεκτέσι.

Μπέτυ Μπαζιάνα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στα Σκόπια

Λίγο μετά τον Αλέξη Τσίπρα από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κατέβηκε και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα που τον συνοδεύει στην αποστολή.

Επίσης χαμογελαστή, επιβιβάστηκε σε ξεχωριστό αυτοκίνητο προκειμένου να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί για εκείνη.

Με τα μαλλιά της ισιωμένα και φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο, η Μπέτυ Μπαζιάνα χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο στα μέλη της αντιπροσωπείας που υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική αποστολή.

Στη σύζυγο του πρωθυπουργού δόθηκε μια ανθοδέσμη.

Όταν πια τελείωσαν με τις selfie και τα χαμόγελα και μπήκαν στα ενδότερα, ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγήθηκε στο γραφείο του Ζόραν Ζάεφ από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

Εκεί, στην ακατάστατη βιβλιοθήκη του ο Ζόραν Ζάεφ έδειξε στον Έλληνα πρωθυπουργό και τις φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του.

Μάλιστα εξομολογήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κόρη του έχει boyfriend. Ο Έλληνας πρωθυπουργός γέλασε και κάθισε στις δερμάτινες πολυθρόνες του πρωθυπουργικού γραφείου προκειμένου να ξεκινήσει η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δυο ανδρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις