Μάρκος Μπόλαρης: Η σεξοβόμβα Θωμαρίτα Καλδάρα υπέβαλε την παραίτησή της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάρκος Μπόλαρης: Η σεξοβόμβα Θωμαρίτα Καλδάρα υπέβαλε την παραίτησή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μάρκος Μπόλαρης: Η σέξι Θωμαρίτα Καλδάρα ήταν αποσπασμένη από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών από τις 16 Ιανουαρίου.

02.04.2019 | 12:28

Μάρκος Μπόλαρης: Την παραίτησή της υπέβαλε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο, υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η παραίτηση ήρθε μετά το πλήθος σχολίων στα social media, κυρίως για τις προκλητικές φωτογραφίες της.

«Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0… Σας ευχαριστώ!» ήταν το μόνο που έγραψε η Θωμαρίτα Καλδάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη δυσαρέσκειά της για τα όσα γράφτηκαν. 

Δείτε βίντεο:

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια.

Πέραν όλων των άλλων, η αγαπητή Θωμαρίτα έχει και βαθιές ανησυχίες για τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις οποίες δε διστάζει να μοιραστεί στα social media:

Εκεί που εστίασαν πολλοί, εκτός από το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, είναι μία πρόσφατη ανάρτησή της, ανήμερα της εθνικής μας γιορτής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε στο μήνυμα του για «το παράδειγμα των Ηρωικών Προγόνων μας Αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, που πρέπει ν’ αποτελεί, για κάθε Έλληνα, δείκτη πορείας ως προς την επιτέλεση του δικού μας Εθνικού Χρέους».

Η Θωμαρίτα Καλδάρα  επέκρινε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από σχόλιό της στο λογαριασμό της στο facebook, αποκαλώντας τον «Πάκη» και κάνοντας λόγο για «πολιτικούς που μιλάνε για πατριωτισμό ενώ έχουν προδώσει τη χώρα επί δεκαετίες και την έχουν ξεπουλήσει»:

Η απόσπαση της Θωμαρίτας Καλδάρα, όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια»: 

 

Θωμαρίτα Καλδάρα: O σέξι λογαριασμός

Ο λογαριασμός της Θωμαρίτας στο twitter είναι γεμάτος εκπλήξεις.

Αν θέλετε να τον επισκεφθείτε μπείτε ΕΔΩ

Exit mobile version