Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαϊτάνος Jumbo: Πρωταγωνιστής στο πασχαλινό σποτ της Jumbo ο Πέτρος Γαϊτάνος
LIFESTYLE

Γαϊτάνος Jumbo: Πρωταγωνιστής στο πασχαλινό σποτ της Jumbo ο Πέτρος Γαϊτάνος

Γαϊτάνος Jumbo: Viral έχει γίνει εδώ και μερικές ώρες η νέα διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Πέτρο Γαϊτάνο.

Γαϊτάνος Jumbo: Η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο, έχει λίγες ώρες που δημοσιοποιήθηκε και ήδη έχει γίνει viral στα social media.

Το κύριο πρόσωπο του διαφημιστικού σποτ είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος και στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται να κάνει πρόβα στο σπίτι του τραγουδώντας έναν εκκλησιαστικό ψαλμό.

Ξαφνικά τον καλεί εκπρόσωπος της εταιρείας και του προτείνει να είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής πασχαλινής διαφήμισης.

Οι δημιουργοί ξεδιπλώνουν στον Πέτρο Γαϊτάνο μερικά ευφάνταστα σενάρια, όπως να υποδυθεί τον Πόντιο Πιλάτο και τον Ιούδα, σενάρια που απορρίπτονται από τον τραγουδιστή.

Στο τρίτο του ζητούν να υποδυθεί τον εαυτό του το βράδυ της Ανάστασης, κάτι που του αρέσει μέχρι που μία κυρία καίει τα μαλλιά του με την λαμπάδα της.

Στο τελευταίο σενάριο, που είναι και το πιο απλό, ο Πέτρος Γαϊτάνος κρατά ένα λευκό κερί και δηλώνει ότι το νόημα της γιορτής του Πάσχα βρίσκεται ακριβώς σε αυτή την απλότητα.

Έτσι, μετά την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Πέτρος Γαϊτάνος γίνεται ο πρωταγωνιστής της φετινής πασχαλινής διαφήμισης της ελληνικής εταιρίας.

Απολαύστε το σποτ: 

Δείτε ακόμη: 

Πέτρος Γαϊτάνος: Ευτυχώς που δεν έκανα οικογένεια (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις