Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η διατροφή που θα σε κάνει «άτρωτο» στην πίεση της καθημερινότητας, θέλει ΔΩΔΩΝΗ
PLUS

Η διατροφή που θα σε κάνει «άτρωτο» στην πίεση της καθημερινότητας, θέλει ΔΩΔΩΝΗ

Ισορροπημένη διατροφή και πολυάσχολη καθημερινή ζωή μπορούν να συμβαδίσουν. Σύμμαχος σε αυτή την σκληρή ρουτίνα γεμάτη άγχος, η ΔΩΔΩΝΗ.

Οι ευθύνες και το τρέξιμο της καθημερινότητας μπορούν να καταφέρουν ισχυρά πλήγματα στην υγεία και ευεξία μας, επηρεάζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες, όπως η υγιεινή διατροφή.

Και όμως, εμείς πιστεύουμε ότι ισορροπημένη διατροφή και μια πολυάσχολη καθημερινή ζωή μπορούν να συμβαδίσουν. Σύμμαχος σε αυτή την σκληρή ρουτίνα γεμάτη άγχος, η ΔΩΔΩΝΗ.

Σαντουιτσάκια, σαλάτες, σνακ συνοδευόμενα από την πιο ελληνική φέτα, φτιαγμένη μόνο από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα είναι ό,τι πρέπει για να “βγάλουμε” την ημέρα.

Η φέτα ΔΩΔΩΝΗ, προϊόν Προστατευμένης Ονομαστικής Προέλευσης, είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την υψηλή και σταθερή της ποιότητα.

Ετοιμάστε τα γεύματά σας από νωρίς 

Ίσως το πιο πετυχημένο πρόγραμμα. Φτιάξτε το μενού της εβδομάδας και την Κυριακή προετοιμάστε όσο περισσότερο φαγητό μπορείτε. Κόψτε λαχανικά για να τα έχετε έτοιμα ή μαγειρέψτε κρέας για να το χρησιμοποιείτε σε συνταγές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Και, προφανώς, τα έτοιμα πιάτα στην κατάψυξη θα σας γλιτώσουν πολύτιμο χρόνο.

Αξιοποιήστε ό,τι έχει μείνει 

Σπάνια θα φάμε όλο το φαγητό που μαγειρεύουμε, και επειδή δεν πρόκειται να πετάξουμε ποτέ αυτό εμείς το αξιοποιούμε σε άλλα γεύματα. Περισσεύει κοτόπουλο; Τέλεια προσθήκη στην αυριανή σαλάτα. Περισσεύουν λαχανικά;

Τα βάζουμε σε μία ομελέτα μαζί με φέτα ΔΩΔΩΝΗ το επόμενο πρωί και ξεκινάμε δυναμικά την ημέρα μας.

Ετοιμάστε σνακ για τη δουλειά 

Δυστυχώς, η δουλειά είναι το μέρος που οι περισσότεροι από εμάς αμελούμε τη διατροφή μας.

Επειδή πολλές φορές δεν έχουμε ετοιμάσει κάτι, και η μεσημεριανή πτώση της ενέργειάς μας μπορεί να αποδειχθεί πολύ κακός σύμβουλος, φροντίζουμε να ετοιμάζουμε και μίνι-γεύματα για το γραφείο, με υγιεινά σνακ, όπως ξηρούς καρπούς, φρούτα ή κριτσίνια με φέτα ΔΩΔΩΝΗ.

Τρώμε… χρωματιστά 

Όλα αυτά τα πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά που βλέπουμε στους πάγκους είναι “βάλσαμο” για την υγεία μας. Αυτές οι χρωστικές που τους δίνουν τα τέλεια χρώματά τους είναι στην πραγματικότητα θρεπτικά συστατικά, μερικά εκ των οποίων έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Δίνουμε σημασία στην ποιότητα

Είναι πολύ σημαντικό, πέρα από το είδος, να προσέχουμε και την ποιότητα της τροφής που τρώμε. Και αυτό εξασφαλίζεται με την εμπιστοσύνη που χτίζουμε με τη σχέση μας με ένα διαχρονικό και αξιόπιστο brand, όπως η ΔΩΔΩΝΗ, που παρέχει χρόνια τώρα τη ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ, τα πιο νόστιμα και αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα στο ελληνικό κοινό.

Βίντεο: 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις