Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κούτρης: Ο μικρός Βασίλης που τον έκανε – όπως όλους – να ανατριχιάσει (pics – vids)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούτρης: Ο μικρός Βασίλης που τον έκανε – όπως όλους – να ανατριχιάσει (pics – vids)

Κούτρης: Ο πατέρας του Λεονάρντο, Μανώλης Κούτρης, δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την ενέργεια του γιου μετά τον αγώνα.

Κούτρης: Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος για την 26η αγωνιστική της Super League με πρωταγωνιστή τον Κούτρη και έναν μπόμπιρα.

Ένας μικρός οπαδός του Ολυμπιακού, ο Βασίλης, δίνει αυτή την εποχή τη μεγαλύτερη μάχη κόντρα στον καρκίνο.

Όμως το βράδυ είχε την ευκαιρία να ξεχάσει για λίγο τα πάντα.

Πήγε στο Καραϊσκάκη για να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, και μετά το τέλος του αγώνα κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του, να σκοράρει μπροστά στη Θύρα 7.

Όλα αυτά χάρη στον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος του έδωσε τη φανέλα του και έπαιξε για λίγη ώρα μαζί του μετά το φινάλε του ματς με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον μικρό του φίλο εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Εξήγησε ότι αυτές οι στιγμές και αυτή η ευκαιρία που είχε να προσφέρει λίγο χαμόγελο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κούτρης: Όσα είπε για το γεγονός

«Ήξερα εξ αρχής για το παιδάκι, με είχανε ενημερώσει για να του δώσω τη φανέλα μου, τον είδα που μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Σκέφτηκα να τον αγκαλιάσω να τον βάλω στο γήπεδο, ήταν σε καλή κατάσταση και ήθελα να του δώσω κι άλλη χαρά. Πανηγυρίσαμε όλοι το γκολ που έβαλε μπροστά στην Θύρα 7, τον αποθέωσαν όλοι κι αυτό είναι το καλύτερο που έγινε.

Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγαντας, όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του.

Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να βλέπεις αυτό το παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους από αυτή την ασθένεια και το να δώσω χαρά σε αυτό το παιδί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA.

Κούτρης: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του Λεονάρντο 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις