Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ραλλία Χρηστίδου: Αν εκλεγώ, η νύχτα σιγά – σιγά θα… νυχτώσει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραλλία Χρηστίδου: Αν εκλεγώ, η νύχτα σιγά – σιγά θα… νυχτώσει

Ραλλία Χρηστίδου: Όπως είπε η τραγουδίστρια, χρειάστηκε μόλις 24 ώρες για να πει το "ναι" στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ραλλία Χρηστίδου: Με ένα «γιατί όχι;» απάντησε η Ραλλία Χρηστίδου όταν ρωτήθηκε γιατί κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφια του κυβερνητικού κόμματος για μια θέση στην Ευρωβουλή.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ που πέρασε στο παρελθόν και από το δημοφιλές σόου «Fame Story», αποκάλυψε ότι χρειάστηκε 24 ώρες για να αποφασίσει.

«Ήταν μια πρόταση που ξάφνιασε και μένα» είπε, για να προσθέσει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα της γινόταν μια τόσο τιμητική πρόταση.

Μιλώντας για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, τις χαρακτήρισε πολύ σημαντικές, καθώς, όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων, «είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ενωθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις ενάντια στις ακροδεξιές και ρατσιστικές φωνές».

Όσο για την ενασχόλησή της με την πολιτική, υποστήριξε πως «το να ασχοληθείς με την πολιτική δεν είναι προνόμιο μόνο κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων», κάνοντας αναφορά σε πανεπιστημιακούς και ιατρούς, μεταξύ άλλων, για να προσθέσει ότι η όποια αναγνωρισιμότητα που έχει, μέσα από την παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μπορεί  να αξιοποιηθεί προς όφελος του κόσμου.

«Δεν είμαι καλή στο να διαφημίζω τον εαυτό μου. Έχω μάθει να μιλάω με τον κόσμο, να είμαι μέσα στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η Ραλλία Χρηστίδου αποκάλυψε ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί στην Ευρωβουλή, τότε «η νύχτα θα… νυχτώσει σιγά-σιγά», όπως είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το τραγούδι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Εκτίμησε δε ότι δεν υπάρχει «πολιτισμός» στο Διαδίκτυο, «καυτηριάζοντας» το γεγονός ότι πολλοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το Ίντερνετ, για να ασκήσουν κριτική.

Μάλιστα, θέλησε να μην αφήσει ασχολίαστη και την κριτική που δέχθηκε για τον όρο «ευρωβουλεύτρια» που χρησιμοποίησε, όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μέσω των social media.

«Το “ευρωβουλεύτρια” είναι σωστό» είπε, για να προσθέσει με νόημα ότι «αρκεί να το αναζητήσει κανείς στο Google…».

Δείτε ακόμη: 

Ραλλία Χρηστίδου ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση της υποψήφιας ευρωβουλευτή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις