Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Σε τραγική θέση ο Μπλατ, έτσι τον “τελειώνουν”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Σε τραγική θέση ο Μπλατ, έτσι τον “τελειώνουν”

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων είναι έξαλλοι και δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Αμερικανοισραηλινό προπονητή.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις με 68-72 και μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά στην πρόκρισή του στα play offs της Ευρωλίγκας.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών είναι οργισμένοι και στα social media καλούν τον Μπλατ να… την κάνει, ζητώντας πίσω διακαώς τον Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν αυτοκτονήσει και μένει πολύ λίγο για να μάθουμε αν θα αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα. Κερδίζοντας την Νταρουσάφακα και χάνοντας η Αρμάνι από την Εφές και η Ζαλγκίρις από τη Ρεάλ, περνάει στην οκτάδα.

Θα είναι αυτή η τυχερή του; Θα φανεί.

Μέχρι και πριν από δύο μήνες, ήταν φαβορί για την πέμπτη θέση, όμως πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός οκτάδας.

Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τους Αγγελόπουλους αλλά και τον Μπλατ, που αποδοκιμάστηκε από μερίδα κόσμου.

Τα highlights του Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Facebook της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο χειρότερος προπονητής που έχει περάσει από τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Κρίμα για Μιλουτίνοφ και Γουέμπερ που έπαιξαν με πάθος για την φανέλα, δεν αξίζαμε να περάσουμε με 2 παίκτες δεν πέρασε κανείς. Υ.Σ.Φέρτε τον Μπαρτζώκα πίσω δεν κάνει αυτός λέμε

Τέλος η φετινή φαρσοκωμωδία..τέλος και το κρυφτούλι κύριοι 

Σπανούλης,Μάντζαρης,Τουπάν,Λεντέϊ,Μπόγρης,Γκός,Αγραβάνης σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και καλή συνέχεια αλλού…………..!!!

Αγγελοπουλοι..παίχτες,προπονητής και διοίκηση φαρσοκωμωδία.. καλο το μέχρι τέλους αλλά δεν βλέπεται η ομάδα και φταίτε όλοι.. βαφτίσαμε πλάνο το 2011 που βγήκε λόγω και συγκυριών και το υπηρετείτε ακόμα έχοντας εμμονές,αλαζονεία και κακό εγωισμό νομίζοντας πως όλοι σας χρωστάνε

Ναυάγιο και ξεφτίλα. ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων 10 χρόνων. είμαστε 12 πόντους μπροστά και δεν βαράει ένας σουτ. διώχνεις Μπλατ, παίρνεις Μπαρτζώκα χθες, προσπαθείς να σώσεις ότι σώζεται και φτιάχνεις ομάδα από καλοκαίρι. ο Μπλατ είναι ο χειρότερος προπονητής που έχει περάσει από Ολυμπιακό.

Επιστροφή Μπαρτζωκα ή Σφαιροπουλου άμεσα…ηγέτες της ομάδας να είναι ο Γουεμπερ και ο Μιλουτινοφ…επιστροφή του Ντανιελ Χακετ επειγόντως

Στο στόχαστρο όμως θα βρεθούν και οι παίκτες που δεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μάλιστα αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, στην ουσία τελειώνει η χρονιά γι’ αυτόν, αφού οι άνθρωποί του έχουν πει ότι δεν ξαναπαίζουν με τον Παναθηναϊκό, αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και επειδή ξένοι διαιτητές δεν θα υπάρξουν, δεν θα ξαναπαίξουν οι δύο ομάδες, τουλάχιστον φέτος.

Πολλοί αναρωτιούνται αν ο Μπλατ θα φύγει σε περίπτωση που έρθει ο αποκλεισμός των Πειραιωτών, αν και ο προπονητής έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Ο ίδιος ελπίζει όπως είπε «τα πράγματα να πάνε όπως θέλουμε, προκειμένου να προκριθούμε στα πλέι οφ» αν και παραδέχθηκε πως “δεν σουτάραμε καλά”.

Την ίδια ώρα εντείνονται οι φωνές του κόσμου που θέλει επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μπαρτζώκας παραμένει ελεύθερος, θα ήθελε να πάει στην Αρμάνι, που δύσκολα θα συνεχίσει με τον Πιανιτζιάνι, αλλά αν πέσει… σήμα από τον Πειραιά, πολύ δύσκολα θα αρνηθεί.

Έστω και αν είχε φύγει, όπως είχε κάνει μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τις σπρωξιές στο ΣΕΦ από τον κόσμο προς αυτόν, στην επιστροφή της ομάδας από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις