Μαφία των φυλακών: Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι – Ο ένας, είχε πυροβοληθεί από τους σημερινούς συνεργούς του

ΕΛΛΑΔΑ

Μαφία των φυλακών: Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι – Ο ένας, είχε πυροβοληθεί από τους σημερινούς συνεργούς του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Μαφία των φυλακών: Νέες συνταρακτικές διαστάσεις στη διαβόητη υπόθεση της "Μαφίας των φυλακών".

29.03.2019 | 06:51

Μαφία των φυλακών: Νέες διαστάσεις, που ως ένα βαθμό χαρακτηρίζονται απίστευτες, προσλαμβάνει η πολύκροτη υπόθεση τη λεγόμενης  “μαφίας των φυλακών“, μετά και  τις τελευταίες αποκαλύψεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που πραγματοποιεί από τις αρχές του χρόνου τις έρευνες.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο δικηγόροι, ένας άντρας και μια γυναίκα

Με βάση τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, του φερόμενου ως αρχηγού της μαφίας Αλβανού διαβόητου κακοποιού Κλοντιάν Λεκοτσάι, και άλλων κακοποιών, με πρόσωπα εκτός φυλακών,  η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης σε συλλήψεις δύο δικηγόρων για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση!

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται τη σοβαρή υπόθεση, είναι ένας άνδρας δικηγόρος και μία γυναίκα.

Είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας το 2014 στην Πεντέλη 

Για τον μεν πρώτο έγινε γνωστό από πηγές της ΕΛ.ΑΣ και της Δικαιοσύνης ότι είναι ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας στο παρελθόν έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, ενώ η γυναίκα συνήγορος, εκπροσωπούσε τον φερόμενο αρχηγό της μαφίας που διέτασσε εντός και εκτός φυλακών δολοφονίες, εκβιάσεις, διακίνηση ναρκωτικών και πολλά άλλα.

Ο Γεώργιος Αντωνόπουλος – και εδώ είναι το απίστευτο-  αν και είχε πυροβοληθεί από τους κακοποιούς αυτής της ομάδας σκληρών κακοποιών, φέρεται ότι στη συνέχεια συνεργάστηκε μαζί τους σε παράνομες ενέργειες.

Ήταν ο δικηγόρος του Δημοσίου

Ήταν ο δικηγόρος του Δημοσίου όταν στράφηκε κατά της Energa Hellas Power, που εκπροσωπούσε ο Αριστείδης Φλώρος για υπεξαίρεση, η οποία αφορούσε, μη αποδοθείσες εισπράξεις λογαριασμών του ηλεκτρικού, μεγάλου χρηματικού ύψους.

Συμβόλαιο θανάτου ύψους 100.000 ευρώ

Οι Αλβανοί, μέλη της μαφίας των φυλακών, είχαν καταθέσει τότε ότι εκτελούσαν “συμβόλαιο” το οποίο τους είχε αναθέσει ο αντίδικός του, Αριστείδης Φλώρος αντί 100.000 ευρώ!

Ο στόχος, κατά τύχη επέζησε τότε μετά τις σφαίρες που δέχθηκε. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί σχέση με αυτούς,που πήγαν να τον δολοφονήσουν!

“Θα πήγαινα και στον διάβολο να μάθω”

Όμως, τη σχέση του-όχι παράνομη- την είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε μια δίκη όταν είπε ότι “θα πήγαινα και στο διάβολο ακόμη για να μάθω ποιοι ήταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας μου”.

Τα στοιχεία της Αντιτρομοκρατικής, όμως, φαίνεται ότι δεν πιστοποιούν μόνο την ανάγκη της πληροφόρησης για τους επιβουλευόμενους τη ζωή του.

Κατηγορείται, μαζί με την δικηγόρο του φερόμενου αρχηγού της ομάδας Αλβανών και Ελλήνων κακοποιών, για ένταξη σε εγκληματική ομάδα!

Τέσσερα χρόνια η συνεργασία

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι η συνεργασία του δικηγόρου με τον φερόμενο αρχηγό της μαφίας διήρκεσε περίπου τέσσερα χρόνια. (Το 2014 έγινε η απόπειρα εναντίον του).

Πώς βοηθούσε τον αρχηγό – Ποια θα ήταν τα “οφέλη” της συνεργασίας 

Φέρεται να βοηθάει τον Αλβανό και χρηματικά και για ανεύρεση δικηγόρων που χρειαζόταν  ο έγκλειστος, αλλά κατά τις πληροφορίες της Alphafreepress, κατηγορείται  και για το ότι είχε μπει στο “παιγνίδι” για σημαντικά οφέλη που θα εξασφάλιζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Τι συνέβη με τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο 

Με ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει γνωστό αν τα στοιχεία της Αντιτρομοκρατικής τον εμπλέκουν υπό οιανδήποτε τρόπο και στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα από τον πελάτη του Φλώρο 

Κι αυτό γιατί οι ηθικοί αυτουργοί, έγκλειστοι στον Κορυδαλλό, έστειλαν τότε δύο Αλβανούς  στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να τον εκφοβίσουν με το όπλο και να του απαιτήσουν να τους δώσει ο πελάτης του Φλώρος τεράστιο ποσό προκειμένου να αποσύρουν τις καταθέσεις  με τις οποίες τον έφεραν ηθικό αυτουργό της απόπειρας κατά Αντωνόπουλου!

Λέγεται ότι επεδίωκαν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Συνομιλία με οδηγίες

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συνομιλία με οδηγίες του κατηγορούμενου πλέον δικηγόρου προς τον Λεκοτσάι-ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου- για το τι στάση έπρεπε να κρατήσει στο δικαστήριο…

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης:

Με αφορμή τις σημερινές συλλήψεις δύο δικηγόρων Αθηνών από την Ελληνική Αστυνομία, με την κατηγορία της «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση» που δρούσε στις φυλακές Κορυδαλλού το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επαναλαμβάνει ότι παρά το καθεστώς ανομίας που κάποιοι επιδιώκουν να επικρατήσει στις φυλακές οι εγκληματικές ενέργειες αποκαλύπτονται και οι κατηγορούμενοι οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το κουβάρι βίας και εγκλήματος, μέσα ή έξω από τις φυλακές, σιγά-σιγά ξεπλέκεται.

Η ανάπτυξη των εγκληματικών φαινομένων αντιμετωπίζεται μεθοδικά και συγκροτημένα αλλά με όρους κράτους δικαίου, αποδεικνύοντας ότι η πολιτεία και αντανακλαστικά διαθέτει και αποτελεσματική μπορεί να είναι, με δεδομένη την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης.

Exit mobile version