Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Λίλη: Ο Ζαγοράκης, το… μόνιμο διαζύγιο και η εταιρία στοιχημάτων (vid)
LIFESTYLE

Ιωάννα Λίλη: Ο Ζαγοράκης, το… μόνιμο διαζύγιο και η εταιρία στοιχημάτων (vid)

Ιωάννα Λίλη: Καλεσμένη στο «The 2night show», η Ιωάννα Λίλη μίλησε για τον γάμο της κι εξέφρασε την πικρία της για τα ΜΜΕ.

Ιωάννα Λίλη: Στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Λίλη και μίλησε για τον γάμο της, τη σιλουέτα της και τα ΜΜΕ.

Αρχικά ο παρουσιαστής σχολίασε το άψογο κορμί της, που παρά τις δύο γέννες καταφέρνει να κρατά σε τέλεια επίπεδα.

Η Ιωάννα Λίλη αποκάλυψε βέβαια ότι στην εγκυμοσύνη της κόρης της Μαρίας πήρε 24 κιλά και στον γιο της 23.

Φυσικά, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και πατέρας και χαίρομαι που το λέω δημόσια… Η ασφάλειά μου είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου».

Ωστόσο, δεν έκρυψε και την πικρία της για όσα γράφονταν στην αρχή του γάμου της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος μετρά 13 χρόνια.

Όταν ο Γρηγόρης τη ρώτησε για το γεγονός ότι τα ΜΜΕ τους έχουν χωρίσει πολλές φορές, δεν έκρυψε την πικρία της για όσα γράφτηκαν στην αρχή του γάμου της με τον πρώην άσο της μπάλας:

«Υπήρχε εταιρία στοιχημάτων για το πόσο διάστημα θα αντέξουμε μαζί. Είναι τρομερά χυδαίο!».

Η Ιωάννα Λίλη τέλος προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο «Παίξε μπάλα».

Όσο για τη συμπεριφορά της, η ίδια παραδέχτηκε: «Κάποιοι πριν με γνωρίσουν νομίζουν ότι είμαι σνομπ. Μπορεί να είναι η άμυνά μου αυτή».

Όσο για την καριέρα της ως μοντέλο, η Ιωάννα Λίλη είπε χαρακτηριστικά: «Πληρώνεις το τίμημα του να είσαι μοντέλο γιατί πάντα προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας».

Ιωάννα Λίλη: «Revenge Body»

Η Ιωάννα Λίλη παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του Open που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 16/3 στις 20.00.

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα παρακολουθούμε την Ιωάννα Λίλη με τους συνεργάτες της να υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής τους.

Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη και θέλουν να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους.

«Όπως για τον κάθε άνθρωπο, έτσι και για εμένα το συγκεκριμένο project το θεώρησα πρόκληση. Να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Παρακολουθούσα το αμερικανικό και είναι ένα project το οποίο σε καθηλώνει, σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά συνάμα στόχος του συγκεκριμένου project είναι να δημιουργήσουμε υγιή πρότυπα και να παρέμβουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας ως κύριο γνώμονα τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια», ανέφερε για την εκπομπή στο «TV Έθνος» η Ιωάννα Λίλη.

Βίντεο:

Πάρτε μια ιδέα: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις