Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / The Mall Athens: Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο – Αυτοκτονία ή δυστύχημα;
ΕΛΛΑΔΑ

The Mall Athens: Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο – Αυτοκτονία ή δυστύχημα;

The Mall Athens: Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα τελικά αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 3ο του The Mall.

The Mall Athens: Όλα ανοιχτά είναι  για την τραγωδία στο The Mall Athens το βράδυ της Τετάρτης. Οι Αρχές εξετάζουν τα αίτια της πτώσης της γυναίκας από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα 40-45 ετών.

Όλα έγιναν λίγο πριν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο όταν ξαφνικά είδαν μια γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο όροφο του εμπορικού και να προσγειώνεται στον πρώτο όροφο και να χάνει ακαριαία την ζωή της.

Η ώρα ήταν 20.50 όταν έγινε το κακό και η γυναίκα ήταν μόνη της στο The Mall.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι δυο. Το ένα είναι να πρόκειται για δυστύχημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 40χρονη περπατούσε στο εμπορικό κέντρο και μιλούσε στο κινητό της.

Αυτό ενισχύει το σενάριο του δυστυχήματος γιατί ίσως να ήταν αφηρημένη να μην πρόσεξε και χάνοντας την ισορροπία της να έπεσε στο κενό.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να πρόκειται για αυτοκτονία αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Η ανάλυση του υλικού από το κλειστό κύκλωμα του εμπορικού κέντρου, φέρεται να δείχνει τη γυναίκα να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο και λίγο μετά να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι δεν γνωρίζουν ακόμα τα στοιχεία της γυναίκας καθώς δεν είχε κάποια έγγραφα πάνω της.

The Mall Athens: Η ανακοίνωση της εταιρείας 

Η εταιρεία εκφράζει την θλίψη της για την γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Σύμφωνα με μαρτυρίες από θαμώνες που βρέθηκαν στο σημείο, όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα

«Ήμουν στον πρώτο όροφο. Άκουσα κάποιες φωνές αλλά λόγω της μουσικής και εξαιτίας της φασαρίας μέσα στο εμπορικό δεν κατάλαβα αμέσως τι είχε γίνει. Στη συνέχεια άκουσα κάποια ουρλιαχτά και είδα το προσωπικό να τρέχει. Η Αστυνομία ήρθε σε ελάχιστα λεπτά, όπως και το ασθενοφόρο. Τελικά έμαθα ότι μια κοπέλα έπεσε από τον τρίτο», αναφέρει στο Newsbomb.gr θαμώνας του εμπορικού κέντρου που ήταν κοντά στο συμβάν.

Άλλη μαρτυρία:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις