Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στην Κόρινθο: Απολογείται ο 35χρονος – Μεγάλη ανησυχία για επεισόδια
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κόρινθο: Απολογείται ο 35χρονος – Μεγάλη ανησυχία για επεισόδια

Έγκλημα στην Κόρινθο: Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα των Ρομά.

Έγκλημα στην Κόρινθο: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 35χρονος από τον Σολομό Κορινθίας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 52χρονο Ρομά που εισέβαλε στο σπίτι του και επιχείρησε να τον ληστέψει.

Μάλιστα η κηδεία του 52χρονου Ρομά έγινε παρουσία πρωτοφανούς αστυνομικής δύναμης στα Εξαμίλια Κορίνθου.

Οι άνδρες της Αστυνομίας φοβούνται για επεισόδια έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, από συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε πολλά σημεία της πόλης, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και επεισόδια.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα των Ρομά και ανησυχεί τους αστυνομικούς.

Όπως εκτιμούν, σήμερα το πρωί την ώρα που ο 35χρονος θα οδηγηθεί στα δικαστήρια υπάρχει κίνδυνος να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια και η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Η Ασφάλεια Κορίνθου ανησυχεί μήπως το επόμενο χρονικό διάστημα υπάρξουν αντίποινα από το περιβάλλον του 52χρονου.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, όταν ο 35χρονος μετήχθη στον εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι του 52χρονου θύματος προκάλεσαν επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου.

Λίγες ώρες πριν τη μεταγωγή, επικρατούσε ένταση έξω από τα δικαστήρια με συγγενείς του θύματος να επιτίθενται σε φίλους και συγγενείς του δράστη.

Μάλιστα, η αστυνομία έκανε και χρήση χημικών για να απωθήσει τους συγκεντρωμένους συγγενείς του θύματος που απειλούν για αντίποινα.

Φωτογραφίες:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις