Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευρωεκλογές 2019 ΣΥΡΙΖΑ: Ηχηρό “όχι” της Μαρίας Ρεπούση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019 ΣΥΡΙΖΑ: Ηχηρό “όχι” της Μαρίας Ρεπούση

Ευρωεκλογές 2019 ΣΥΡΙΖΑ: Αν και θεωρείτο δεδομένη, είπε "όχι" στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ευρωεκλογές 2019 ΣΥΡΙΖΑ: Παρόλο που ήταν δεδομένη, η Μαρία Ρεπούση “έριξε άκυρο” στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κίνησης Γέφυρα για την σύγκλιση της κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρία Ρεπούση, δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Όπως φαίνεται από την ανάρτησή της στο facebook η Μαρία Ρεπούση είχε κάνει συζητήσεις και μάλλον είχε συμφωνήσει στην υποψηφιότητά της, αλλά καθυστέρηση στην ανακοίνωση από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα, την οδήγησε στο να πει τελικά όχι.

Ενοχλημένη φανερά, τονίζει ότι δεν έχει πλέον τον χρόνο για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της, αφού εργάζεται και δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό.

Ευρωεκλογές 2019 ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση της Μαρίας Ρεπούση

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.

Η ανάρτηση:
Δείτε ακόμη: 

Η Μαρία Ρεπούση κατέθεσε αγωγή κατά του Κώστα Βουτσά (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις