Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλα: Η 32χρονη μιλά στην κάμερα – «Πώς γίνεται να έπεσε από τον 3ο και να κρατά κινητό και κλειδιά;»
Η σεξοβόμβα των Νοτίων Προαστίων μιλά στην κάμερα: "Έπρεπε να καταλάβω ότι ήταν υπό την επήρεια"

Βούλα: Η 32χρονη μιλά στην κάμερα – «Πώς γίνεται να έπεσε από τον 3ο και να κρατά κινητό και κλειδιά;»

Βούλα: Η 32χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι στη Βούλα.

Βούλα: Τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου στη Βούλα το περασμένο Σάββατο περιέγραψε η 32χρονη Ειρήνη, η οποία κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι έπειτα από καυγά.

«Βγήκε στο μπαλκόνι, κι εγώ κλείδωσα για να μην έχουμε επαφή και περίμενα να έρθει η αστυνομία. Πού να ήξερα ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι», δήλωσε η 32χρονη, μιλώντας στο Star.

«Ούτε εγώ ξέρω τι έγινε ακριβώς. Απλώς δεν γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 120 κιλά και να πήδηξε ο ίδιος από κάτω, δεν γίνεται θα είχε πεθάνει. Πρέπει να κατέβηκε όροφο όροφο. Δεν τον είδα, είχα κλείσει και ήμουν μέσα. Την ώρα που βγήκα να δω, δεν ήταν στο μπαλκόνι. Κοίταξα κάτω, δεν ήταν ούτε κάτω. Κι εκεί έπαθα πανικό. Λέω, πού είναι; Πρέπει να έγινε αόρατος», πρόσθεσε.

«Κατέβηκα κάτω όταν ήρθε η αστυνομία. Και τον είδα ότι ήταν δίπλα από το αμάξι του. Ήταν πεσμένος κάτω. Κρατούσε το κινητό του στα χέρια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που είπαν ότι τον έριξα ή έπεσε από τον τρίτο να κρατάει το κινητό του και τα κλειδιά του; Και να έχει πάει στο αμάξι του που ήταν στα 40 μέτρα», συνέχισε η 32χρονη.

Όπως τόνισε, ο 39χρονος σύντροφός της είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα έλεγε: «Βοήθησέ με, πάμε να ανέβουμε πάνω στο σπίτι μας και ότι εγώ έφταιγα που έπεσε. Δεν είπε ότι “εσύ Ειρήνη με έσπρωξες”».

«Βέβαια εγώ έφταιγα στο ότι έπρεπε να κατανοήσω ότι ήταν υπό την επήρεια και ότι φοβόταν και δεν έπρεπε να πάρω την αστυνομία, αλλά κι εγώ φοβόμουν για τη ζωή μου», είπε η 32χρονη.

Η Ειρήνη ανέφερε ακόμη ότι θα προσπαθήσει να είναι δίπλα του, αν την αφήσει η οικογένειά του και στην οποία επέρριψε ευθύνες για αυτό που περνάει ο 39χρονος.

«Τον πιστεύω, είναι πολύ καλός θέλω να κάνει ό ,τι μπορεί για να κόψει τα ναρκωτικά κι όλα θα πάνε καλά», τόνισε η 32χρονης, επισημαίνοντας ότι μετά από όσα έγιναν δεν θα μπορούν να είναι και πάλι μαζί.

Η 32χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου της αν και η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά στην χθεσινή απολογία της, μετά την οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Βούλα: Η γνωστή σεξοβόμβα, η θυελλώδης σχέση και το… τηγάνι

Το κορίτσι με καταγωγή από τον Λίβανο και την Ελλάδα, είναι μια γνωστή φιγούρα στα Νότια Προάστια.

Τον χειμώνα του 2010, η σχέση της με τον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο, θα έχει άδοξο τέλος, όταν μετά από έναν καυγά που είχαν τον μήνυσε για ξυλοδαρμό.

Ο τότε σύντροφός της ανταπάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μέχρι τον καυγά, το ζευγάρι σύχναζε στα κοσμικά στέκια της Παραλιακής και της Αθήνας.

Ο καυγάς με τον Γιώργο και οι εκατέρωθεν μηνύσεις έληξαν τελικά με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό ανάμεσα στα δύο μέρη τον Νοέμβριο του 2010.

Η Ε. συνέχισε την ζωή της βγαίνοντας με φίλους από τον Λίβανο και την Σαουδική Αραβία που έρχονταν το καλοκαίρι στην Αθήνα, στους οποίους πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως διερμηνέας.

Απασχόλησε ξανά τα gossip έντυπα πέρσι το καλοκαίρι με αφορμή μια ακόμη θυελλώδη σχέση της με γνωστό bon viveur των Νοτίων Προαστίων, όταν κατέληξαν και οι δύο τους στο νοσοκομείο μετά από φοβερό καυγά.

Μάλιστα όπως είχε γραφτεί στην Espresso η καλλονή κατηγόρησε τον σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση και σοδομισμό με τηγάνι.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά είναι αυτή που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την οποία αρνείται, λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας που ήταν μαζί της είχε πιει και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Προς το παρόν η 32χρονη δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις