Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοσχάτο “βαρώνος” κοκαΐνης: Συνελήφθη μεγαλοεισαγωγέας ναρκωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο “βαρώνος” κοκαΐνης: Συνελήφθη μεγαλοεισαγωγέας ναρκωτικών

Μοσχάτο "βαρώνος" κοκαΐνης: Ο βαρώνος κοκαΐνης συνελήφθη με 200 γραμμάρια στην κατοχή του.

Μοσχάτο “βαρώνος” κοκαΐνης: Πίσω από τις πιατοθήκες σε ντουλάπια κουζίνας έκρυβε 13 κιλά κοκαΐνης και ηρωίνη αλλοδαπός… μεγαλοεισαγωγέας ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πίσω από τις… πιατοθήκες, σε ντουλάπια της κουζίνας του διαμερίσματος- κάλυψης, που διέθετε στην περιοχή του Μοσχάτου, δίπλα ακριβώς από το κανονικό του σπίτι, έκρυβε δέκα τρία κιλά κοκαΐνης και περίπου μισό κιλό ηρωίνης!

Ο λόγος για Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται από την αστυνομία ως… μεγαλοεισαγωγέας ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική και πωλητής σε ηγετικά μέλη ομάδων που πλασάρουν τις παραισθήσεις στα κλαμπ και στα σαλόνια της Αθήνας.

Σχετικές πληροφορίες, έφεραν ομάδα αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών στο Μοσχάτο να παρακολουθούν τις κινήσεις 34χρονου Αλβανού “βαρώνου της κοκαΐνης”, για τον οποίο τα στοιχεία ανέφεραν ότι πρόσφατα είχε έρθει στη χώρα, στερούμενος μάλιστα και νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι αστυνομικοί, όταν τον εντόπισαν να βγαίνει από το διαμέρισμα – κάλυψη, επενέβησαν και τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν σε εκείνη τη στιγμή 200 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία προορίζονταν για πώληση με άγνωστο αποδέκτη.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η έρευνα της δίωξης στα διαμερίσματα που είχε ενοικιάσει ο 34χρονος αλλοδαπός.

Στο πρώτο σπίτι δεν βρέθηκε κάτι ουσιαστικό, αλλά στο δεύτερο, που ήταν και κρυφό, οι αστυνομικοί βρήκαν το μυστικό πίσω από τα …πιάτα, σε ειδικές κρύπτες που είχαν διαμορφωθεί στα ντουλάπια της κουζίνας.

Η κοκαΐνη και η ηρωίνη, ήταν συσκευασμένες και στο σύνολό τους, η μεν κοκαΐνη ζύγιζε 13 κιλά και 118 γραμμάρια, ενώ η ηρωίνη, ζύγιζε αντίστοιχα 510 γραμμάρια.

Κατασχέθηκαν επίσης το ποσό των 1900 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας , ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του κρυφού διαμερίσματος.

Ο συλληφθείς “βαρώνος” κοκαΐνης και ηρωίνης για την κατοχή της τρομακτικής ποσότητας των δύο ειδών ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε για απολογία στον ανακριτή.

Παράλληλα η Δίωξη συνεχίζει την έρευνά της σε δύο κατευθύνσεις.

Πρώτον για να εντοπιστεί η πηγή προέλευσης κοκαΐνης στη Λατινική Αμερική και δεύτερον μέσω και των επαφών του κινητού τηλεφώνου να εντοπιστούν οι επαφές του αλλοδαπού και ίσως να ξηλωθούν κυκλώματα διακίνησης ουσιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις