Δημήτρης Κολοβός: Το γκολ που τον δικαίωσε και η συγκλονιστική αφιέρωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημήτρης Κολοβός: Το γκολ που τον δικαίωσε και η συγκλονιστική αφιέρωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δημήτρης Κολοβός: Το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Κολοβός δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

27.03.2019 | 10:14

Δημήτρης Κολοβός: Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν η “χρυσή” αλλαγή του Άγγελου Αναστασιάδη για την Εθνική Ελλάδος στο παιχνίδι με την Βοσνία στη Ζένιτσα.

Πέρασε στο ματς στο 66′ και στο 85′ μετά την εξαιρετική σέντρα του Κάρλος Ζέκα από τα δεξιά, πετάχτηκε μπροστά από τους αμυντικούς και με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Σέχιτς, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Εθνική μας ομάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βίλεμ και νυν της Ομόνοιας, είχε χάσει τον πατέρα του πριν μερικά χρόνια και θέλησε να του αφιερώσει το γκολ που πέτυχε.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Κολοβός ανέφερε: “Ευχαριστώ το Θεό !! Για σένα εκεί ψηλά ! Συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος !!”, ανεβάζοντας και μια σχετική φωτογραφία που τον δείχνει να κοιτάζει στον ουρανό…

Η ανάρτησή του:

Δημήτρης Κολοβός: Οι ατυχίες της ζωής του

Έχει κάνει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει σκοράρει τρεις φορές με την Κ21, μία με την Κ20 και 5 με την Κ19.

Τη φετινή σεζόν την ξεκίνησε από τη Βίλεμ στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Μαλίν.

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, οι οποίοι δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία. Έπαιξε σε ελάχιστα παιχνίδια και τον Ιανουάριο η Βίλεμ διέκοψε το δανεισμό και η Μαλίν τον παραχώρησε δανεικό στην Ομόνοια. Η Μαλίν τον είχε πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2017 προχώρησε στην αγορά του έναντι 700 χιλιάδων ευρώ.

Ο Κολοβός τον Φλεβάρη του 2017 σε αγώνα της Μαλίν με τη Λόκερεν υπέστη ρήξη χιαστών. 

Έμεινε εκτός δράσης για έξι μήνες, ενώ και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχε υποστεί θλάση. 

Σε ηλικία 18 ετών έπαθε τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό. Όταν προσπάθησε να πάρει τα πάνω του έχασε το στήριγμα του, τον πατέρα του.

Το 2013 ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του ανέλαβε το δύσκολο έργο να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της.

Μετά το παιχνίδι με τη Βοσνία ο Κολοβός αφιέρωσε αυτό το γκολ στον πατέρα του με ανάρτηση του στα social media. 

Δημήτρης Κολοβός: Είμαι χαρούμενος που βοήθησα

Μετά το ματς με τη Βοσνία για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, ο σκόρερ της Εθνικής Δημήτρης Κολοβός, που έκανε το 2-2 στο 85′ σκοράροντας για πρώτη φορά με τη “γαλανόλευκη”, ανέφερε:

“Νομίζω πως δεν πήγαμε καλά, οι Βόσνιοι μπήκαν πολύ καλύτερα, μας έπιασαν στον ύπνο. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Καμιά φορά μπορεί να θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω, και αυτό θέλουμε, αλλά και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την προσπάθεια που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής”.

Για τα συναισθήματά του με το γκολ που σημείωσε:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και να συνδυαστεί με αποτέλεσμα για την Εθνική. Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι κατόρθωμα να φορά το εθνόσημο. Πρέπει να τα δίνεις όλα. Εγώ θα τα δίνω όλα όποτε μου ζητηθεί. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα και θα το κάνω όποτε μου ζητηθεί”.

Για το πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός:

“Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικός ο βαθμός για τη συνέχεια, έχουμε ταλέντο και καλή ομάδα”.

Exit mobile version