Τζένιφερ Λόπεζ: Η ατάκα της για τους άντρες κάτω των 33, που μας βάζει σε σκέψεις

LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ατάκα της για τους άντρες κάτω των 33, που μας βάζει σε σκέψεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι το τέλειο θηλυκό και γνωρίζει πολύ καλά τους άντρες.

26.03.2019 | 19:15

Τζένιφερ Λόπεζ: Η Jennifer Lopez είναι μία έμπειρη γυναίκα και δεν έκρυψε πως πιστεύει πως ένας άντρας που δεν έχει πατήσει τα 33 είναι ανώριμος.

Η J.Lo. μπορεί να ζει ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του Άλεξ Ροντρίγκεθ και να ποζάρει παντού με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, ωστόσο έχει αρκετά μεγάλο παρελθόν στην ερωτική της ζωή.

Η έμπειρη Λατίνα πρόσφατα κλήθηκε να σχολιάσει για λογαριασμό του Tinder προφίλ και να δώσει συμβουλές στην 29χρονη Brooke που είναι τραγουδίστρια της country.

Όταν έφτασε σε ένα προφίλ ενός γοητευτικού 29χρονου δεν μπήκε σε δεύτερες σκέψεις και σχολίασε: «Οι άντρες πριν από τα 33 είναι πραγματικά άχρηστοι», είπε με σοβαρό ύφος.

Ο χώρος της showbiz απέκτησε πρόσφατα ένα ακόμα καυτό ζευγάρι με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον εκλεκτό της καρδιάς της Άλεξ Ροντρίγκεζ, να δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο και να ανακοινώνουν τον γάμο τους.

Θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και stars της showbiz έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι μετά τη χαρμόσυνη είδηση.

Όμως η πιο ξεχωριστή έκπληξη ήρθε από ένα άλλο διάσημο ζευγάρι, αυτό των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα!

Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ έλαβαν ευχές για τον αρραβώνα τους από τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα.

«Τζένιφερ και Άλεξ – Η Μισέλ και εγώ απλά θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας. Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε ότι οποιεσδήποτε προκλήσεις μπορεί να φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς κάνει τα πάντα καλύτερα. Ό,τι καλύτερο, Μπαράκ Ομπάμα » έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στη χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή του.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ φωτογράφισε και ανάρτησε στο Twitter και το Instagram τη συγχαρητήρια επιστολή των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. «Αυτό σημαίνει τα πάντα για μας. Ένα δείγμα συζυγικής σοφίας από τον 44ο αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων» έγραψε ο πρώην παίκτης του.

Η εκρηκτική Λατίνα star και ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ αρραβωνιάστηκαν στις αρχές Μαρτίου. 

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ 43 ετών, πρώην παίκτης των New York Yankees έκανε πρόταση γάμου στη Λόπεζ, 49 ετών με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 16 καρατίων, ενώ έκαναν διακοπές στις Μπαχάμες.

Exit mobile version