Δούκισσα Νομικού: Θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά (vid)

LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού: Θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δούκισσα Νομικού: Η πανέμορφη Δούκισσα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

26.03.2019 | 13:44

Δούκισσα Νομικού: Μία αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» και αφορά σε μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες, τη Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Δούκισσα Νομικού είναι για δεύτερη φορά έγκυος και περιμένει το νέο καρπό του έρωτας της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ζει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της στο πλευρό της οικογένειας της που σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

«Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει καθώς η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Προτεραιότητα της είναι η ωραία της οικογένεια. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Να υπενθυμίσουμε, πως την Δευτέρα 25 Μαρτίου, ο πρωτότοκος γιος τους, Σάββας, έγινε ενός!

Δείτε το βίντεο με όλα  όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.

Η Δούκισσα Νομικού δεν είχε κρύψει στο παρελθόν την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα και ένα δεύτερο παιδάκι και να μεγαλώσει την οικογένεια της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν μία διαδικτυακή φίλη της παρουσιάστριας την ρώτησε ευθέως στα social media αν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό «Πολύ, μακάρι».

Δούκισσα Νομικού: Κυριακάτικη εξόρμηση μαζί με την οικογένειά της

Μπορεί να έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και να έχουμε περίπου δύο χρόνια να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της.

Η ζωή μαζί με τον μικρό Σάββα έχει άλλο νόημα με την γλυκιά μανούλα να μην μπορεί να τον αποχωριστεί ούτε στιγμή.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης χαίρονται να βλέπουν τον γιο τους να μεγαλώνει, ενώ τα σχέδια για την βάφτισή του έχουν αρχίσει.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η όμορφη Δούκισσα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την περιοχή που βρίσκεται χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά της. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια αποφεύγει γενικότερα να αναφέρει τους προορισμούς στους οποίους ταξιδεύει.

Βέβαια, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η Δούκισσα απολαμβάνει τον ίδιο και την ομορφιά της φύσης.

Η λεζάντα που συνόδευε τη εν λόγω φωτογραφία περιείχε μια αφιέρωση: «You are my sunshine, my only sunshine! Εξαιρετικά αφιερωμένο… Εσείς που είστε, τι κάνετε σήμερα;».

Δούκισσα Νομικού: Είναι ευτυχισμένη και το φωνάζει!

Πρόσφατα η πανέμορφη Ελληνίδα μίλησε στις κάμερες για τους δύο μεγάλους έρωτες της ζωής της που δεν άλλοι από τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιο της τον μικρό Σάββα ο οποίος έγινε ενός έτους χθες 25 Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια είπε πως είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη και νιώθει ευλογημένη που έχει καταφέρει να φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια.

Αποκάλυπτε δε ότι όταν την αξιώσει ο Θεός θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και άλλο παιδί.

Exit mobile version