Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μποξέρ – δημοσιογράφος: Τη φίλησε στο στόμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μποξέρ – δημοσιογράφος: Τη φίλησε στο στόμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης (vid)

Μποξέρ - δημοσιογράφος: Αρχικά ο Πούλεφ, ο οποίος έχει ακόμα στο πρόσωπό του τα αίματα από τη μάχη στο ρινγκ απαντά στις ερωτήσεις της Ραβάλο.

Μποξέρ – δημοσιογράφος: Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ένας Βούλγαρος μποξέρ, φίλησε στο στόμα με ματωμένο πρόσωπο τη δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη, μετά τον αγώνα του.

Ο Κουμπράτ Πούλεφ έδινε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τζένιφερ Ραβάλο της Vegas Sports Daily μετά τη νίκη του επί του Μπόγκνταν Ντίνου σε αγώνα στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου.

Στο βίντεο φαίνεται ο Πούλεφ, ο οποίος έχει ακόμα στο πρόσωπό του τα αίματα από τη μάχη στο ρινγκ με τον αντίπαλό του, να απαντά στις ερωτήσεις της Ραβάλο.

Όταν η δημοσιογράφος  φτάνει στην τελευταία ερώτηση τότε ο μποξέρ της δίνει ένα φιλί στο στόμα με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

Η δημοσιογράφος μετά το περιστατικό δήλωσε ότι «αισθάνθηκε ντροπή» και ότι ήταν «παράξενο».

Ο μποξέρ ανέφερε σε μήνυμα του στα social media, ότι οι δύο τους ήταν φίλοι και μάλιστα μετά το περιστατικό ξέσπασαν σε γέλια.

Το μήνυμα του Κουμπράτ Πούλεφ στο Twitter:

Κάτι παρόμοιο το 2017

Το περιστατικό με τη Ραβάλο θύμισε ό,τι είχε συμβεί το 2017 στο Ρολάν Γκαρός όταν ο Γάλλος τενίστας Μαχίμ Αμού προσπάθησε να φιλήσει δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια live συνέντευξής του με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνούα.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις