Έγκλημα στην Κόρινθο: Μια απόπειρα κλοπής πουλερικών κατέληξε σε τραγωδία

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κόρινθο: Μια απόπειρα κλοπής πουλερικών κατέληξε σε τραγωδία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Έγκλημα στην Κόρινθο: Νεκρός ένας 52χρονος, ο οποίος είχε πάει με άλλους να κλέψει πουλερικά.

26.03.2019 | 09:29

Έγκλημα στην Κόρινθο: Μια απόπειρα κλοπής πουλερικών από την αυλή 35χρονου, στο χωριό Σολωμός στην Κόρινθο, κατέληξε σε τραγωδία, όταν ο ιδιοκτήτης με το που αντελήφθη την παρουσία ατόμων άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πυροβόλησε κατά των δύο ατόμων, που είχαν μπει στην αυλή για να πάρουν κοτόπουλα, τα οποία εκτρέφει ο ίδιος.

Ο ένας έχασε τη ζωή του

Το δυστύχημα είναι ότι τα σκάγια του όπλου βρήκαν στον έναν από τους δύο άνδρες σε καίριο σημείο του σώματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο δεύτερος διέφυγε προς στιγμήν πανικόβλητος για την δραματική εξέλιξη, ενώ, όπως απεδείχθη, ο 35χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού όταν διαπίστωσε ότι ο ένας άνδρας είχε πέσει νεκρός, φόρτωσε τη σορό στο αυτοκίνητο και την απέθεσε σε κοντινό αγρόκτημα.

52χρονος Ρομά ο νεκρός

Νεκρός είναι ένας 52χρονος Ρομά, ο οποίος είχε πάει, όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση μαζί με 54χρονο επίσης Ρομά, στο σπίτι του 35χρονου, το απόγευμα της Κυριακής.

Ενημερώθηκαν οι ομόφυλοί τους

Αφού ακολούθησαν τα δραματικά γεγονότα, ο 54χρονος που διέφυγε ενημέρωσε τους ομόφυλούς του ότι δεν  είχε αφήσει πίσω του τον 52χρονο και φοβόταν ότι ήταν ίσως νεκρός.

Ενημέρωσαν την αστυνομία για τον μέχρι τότε αγνοούμενο 

Αποφάσισαν οι Ρομά να ενημερώσουν την αστυνομία για το τραγικό συμβάν προκειμένου να βρεθεί ο 52χρονος.

Η αστυνομία μέσα στη νύχτα δεν βρήκε τίποτα

Οι αστυνομικοί, βράδυ της Κυριακής έφθασαν στο σημείο, ερεύνησαν στους γύρω χώρους, αλλά δεν βρήκαν τα ίχνη του 52χρονου.

Καθώς η καταγγελία ήταν πολύ σοβαρή από τους Ρομά, ομάδα αστυνομικών ξεκίνησε και πάλι το πρωί της Δευτέρας την έρευνα με το φως πια του ήλιου.

Οι κηλίδες αίματος έριξαν φως

Στο αυτοκίνητο του 35χρονου είδαν οι αστυνομικοί κηλίδες αίματος και ήταν σίγουροι πια ότι είχε εμπλοκή με τους πυροβολισμούς.

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία

Προχώρησαν στη σύλληψή του και λίγο αργότερα έβρισκαν και το χωράφι στο οποίο είχε εναποθέσει τη σωρό του 52χρονου, που πλήρωσε με τη ζωή του την απόπειρα να αφαιρέσει κότες από τον 35χρονο.

Κατασχέθηκαν το όπλο και φυσίγγια 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ στην κατοχή και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και 43 φυσίγγια.

Δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει 

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν αλλά αιφνιδιασμένος από την απόπειρα κλοπής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό χωρίς να μπορεί να εξηγήσει πως τα σκάγια βρήκαν τον 52χρονο.

Δικογραφία και για τον δεύτερο Ρομά

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ στο πλαίσιο της  ίδιας έρευνας, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος του 54χρονου Ρομά, για κλοπή.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ στην περιοχή 

Στην κοινότητα όπου συνέβη το θλιβερό, τραγικό  περιστατικό, παρέμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να υπήρχε προσπάθεια αντεκδίκησης εκ μέρους ομάδων των Ρομά για την ανθρωποκτονία με θύμα τον 52χρονο ομόφυλό τους.

Exit mobile version