25 Μαρτίου: Η 17χρονη Μαρία, που «έσκισε» τους ουρανούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης

ΕΛΛΑΔΑ

25 Μαρτίου: Η 17χρονη Μαρία, που «έσκισε» τους ουρανούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

25 Μαρτίου: Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου με εθνική υπερηφάνεια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους Έλληνες.

26.03.2019 | 15:51

25 Μαρτίου: «Έλληνες, το κεφάλι ψηλά!», είναι το μήνυμα που στέλνει η 17χρονη πιλότος Μαρία Γιατράκη, η οποία «έσκισε» τους ουρανούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Το 2016 η νεαρή είχε πετάξει πάνω από την παρέλαση σε Χερσόνησο, Γούβες και Επισκοπή, υπό το περήφανο βλέμμα των γονιών της.

Όπως τόνισε στο neakriti.gr η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου: «έχει ξαναγίνει και ήθελα να το ζήσω και πάλι και να τιμήσω τους πεσόντες της 25ης Μαρτίου, μια και αποφοιτώ φέτος ήθελα να είναι σαν τελευταίος χαιρετισμός.

Είμαι ενθουσιασμένη και νιώθω χαρά και υπερηφάνεια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους Έλληνες είναι το κεφάλι ψηλά, αισιοδοξία, κι αυτοί που πολέμησαν είχαν θάρρος. Θα πρέπει να βάζουμε στόχους και να έχουμε όνειρα».

Η νεαρή δεν είναι μόνο επιδέξια πιλότος, αλλά έχει και ταλέντο στη μουσική.

Μαθαίνει 8 μουσικά όργανα

Η 17χρονη έχει πάθος με τη μουσική και έχει βάλει σκοπό να περάσει, με τις πανελλαδικές, σε μουσική σχολή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η Μαρία, στην Δ’ Δημοτικού, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το μπουζούκι, με δάσκαλο τον πατέρα της που είναι επαγγελματίας μουσικό.

Στη συνέχεια όμως καταπιάστηκε με πολλά ακόμη όργανα όπως το βιολί, το όμποε, η ντραμς, η κιθάρα, το βιολεντσέλο, ενώ κάνει μαθήματα πιάνου και ενδιαφέρεται να μάθει και άρπα!

Exit mobile version