Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler: Οι παίκτες που επιστρέφουν στο παιχνίδι
LIFESTYLE

MasterChef spoiler: Οι παίκτες που επιστρέφουν στο παιχνίδι

MasterChef spoiler: Οι «9» παίκτες που συνεχίζουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει στο MasterChef κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για τους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μόλις σηκώσουν το Mystery Box θα μείνουν άφωνοι.

Οι Ζαχίρ Γιαβαρί, Ασημίνα Ουστάλλι, Μανώλης Σαρρής, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας, Παντελής Βούρος, Σταμάτης Κωβαίος, Πάνος Τόγιας και Ιωάννα Μπουρλόκα έρχονται αντιμέτωποι με κάτι που δεν περιμένουν.

Εννέα παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο επιστρέφουν και αναμένεται να συνεργαστούν με τους φετινούς διαγωνιζόμενους στην εβδομάδα του Silver Award.

Στην κουζίνα του MasterChef επιστρέφουν σήμερα οι Τιμολέων Διαμαντής, Χρήστος Γλωσσίδης, Αργύρης Αγλαμίσης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Δημήτρης Τσίκιλης, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, Σάββας Ληχανίδης, Σελίμ Σελτζούκ και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

MasterChef spoiler: Η πρώτη ανάρτηση της Άλκηστις μετά την αποχώρησή της

Αφού ανακοινώθηκε και μεταδόθηκε η αποχώρησή της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πράγματα έμαθε και όσες εμπειρίες απέκτησε στο παιχνίδι.

“Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στηρίζουν και εκείνους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι” κατέληξε.

Η Άλκηστις ήταν μια δυνατή συμμετοχή στο διαγωνισμό, όμως όχι και τόσο αγαπημένη από το ευρύ τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι λοιπόν, η αποχώρησή της πυροδότησε μια σειρά αντιδράσεων στο Twitter.

Τα φαρμακερά σχόλια: 

https://twitter.com/a__krik/status/1109171903531491333?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1109171903531491333&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.neolaia.gr%2F2019%2F03%2F23%2Fmaster-chef-2019-twitter-adidraseis-se-apohorisi%2F

MasterChef spoiler: Το ειδύλλιο που ψήνεται στο σπίτι

«Ακούω ότι ο Πάνος Τόγιας έχει κατακτήσεις…», είπε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν από λίγες μέρες για τον υποψήφιο MasterChef, ο οποίος φλερτάρει ανοιχτά με την πιο hot παίκτρια του μαγειρικού reality, την Ασημίνα Ουστάλλι. Η 24χρονη ξανθιά έχει δείξει κατά διαστήματα, ακόμα και μπροστά στις κάμερες, τη συμπάθεια που υποβόσκει ανάμεσα σε εκείνη και τον 23χρονο συμπαίκτη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, υπάρχει αμοιβαία έλξη ανάμεσα στους δύο παίκτες, αλλά προτιμούν να μη μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους.

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχουν αφήσει κατά μέρος τα προσωπικά τους, προκειμένου να αφοσιωθούν στον στόχο τους. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις