Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Παπαδήμα διαζύγιο: Η αποκάλυψη για τον πρώτο της γάμο και την εγκυμοσύνη
LIFESTYLE

Δήμητρα Παπαδήμα διαζύγιο: Η αποκάλυψη για τον πρώτο της γάμο και την εγκυμοσύνη

Δήμητρα Παπαδήμα διαζύγιο: Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της, μίλησε για το πρώτο διαζύγιο και την δύσκολη εγκυμοσύνη.

Δήμητρα Παπαδήμα διαζύγιο: Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και προέβη σε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της

Η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον πρώτο της γάμο με γνωστό σκηνοθέτη, αλλά και τον ρόλο που είχε ο νυν σύντροφός της, Γιάννης Μποσταντζόγλου στο διαζύγιό της.

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή μου από τότε που γεννήθηκα. Ακόμα και στο μαιευτήριο βγήκα από την μητέρα μου με τα πόδια και με τραβούσαν με κουτάλες. Η ζωή μου είναι επεισοδιακή από μόνη της.

Ο πρώτος μου σύζυγος, ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος, είναι 22 χρόνια μεγαλύτερος από μένα.

Ο Γιώργος Πανουσόπουλος

Μείναμε μαζί συνολικά έξι χρόνια εκ των οποίων τα δυο παντρεμένοι. Το διαζύγιό, μας το έβγαλε ο Γιάννης. Ήταν εκείνος που έτρεχε για τα χαρτιά!

Ύστερα από το διαζύγιό μου, δεν θέλησα να ξαναπαντρευτώ. Μάλιστα, όταν γεννήθηκε η μικρή-και επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι- στο καρτελάκι της έγραφε το επίθετο Παπαδήμα. Το είδε ο Γιάννης και τρελάθηκε. Πήγε αμέσως στο ληξιαρχείο στο Μαρούσι, την αναγνώρισε και πήρε κατευθείαν το επίθετό του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν στην Ελλάδα, που με την γραφειοκρατική της αρτηριοσκλήρωση δημιουργούνται πολλά και διάφορα θέματα, η απόκτηση παιδιού χωρίς να έχει προηγηθεί γάμος, δημιούργησε προβλήματα στην δική τους οικογένεια, ξεκαθάρισε: «Παρότι ο Γιάννης σαν χαρακτήρας είναι φτερό στον άνεμο, τα ρύθμισε όλα και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα για το παραμικρό. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, την αναγνώρισε και πήρε το όνομά του: Μαρία-Θαλασσινή Βοσταντζόγλου. Τα τακτοποίησε όλα και ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά τα θέματα».

Θυμήθηκε τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει την περίοδο που ήταν έγκυος όταν δεν μπορούσε να φάει καθόλου, αλλά και στη συνέχεια που είχε αδυνατίσει πολύ.

Παρόλα αυτά, η Δήμητρα Παπαδήμα, συνέχιζε να θηλάζει την κόρη της.

«Οι μήνες της εγκυμοσύνης κύλησαν απαίσια. Δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Έτρωγα ένα κομματάκι ψωμί και ήταν σαν να είχα κατεβάσει ένα αρνί. Θυμάμαι πως με τον Γιάννη κάναμε βόλτες στο τετράγωνο για να ρευτώ το ψωμί! Τι τράβηξε και αυτός…

Όσον αφορά την άσκηση, γυμναζόμουν κάθε μέρα και πήρα μόνο έξι κιλά. Η Θαλασσινή, όμως, γεννήθηκε 3.300, 54 πόντους, με τον ομφάλιο λώρο γύρω από λαιμό της.

Μόλις την έπλυναν και την ακούμπησαν επάνω μου, αισθάνθηκα ένα δάκρυ να κυλάει στο μάγουλό μου. Το δάκρυ της χαράς. Περιττό να σου πως ότι εγώ που φοβόμουν να γίνω μητέρα, τα έκανα όλα με απίστευτη αφοσίωση. Θήλασα την κόρη μου για δυο χρόνια.

Σκέψου, έφτασα σε ένα σημείο να έχω πίεση 5 και είχα γίνει ένας σκελετός με δυο τεράστια βυζιά που είχαν γάλα. Όταν  έγινε δυο ετών, από μόνη της σταμάτησε να θηλάζει, γιατί είχε μπουχτίσει. Τις έδωσα τα πάντα και συνεχίζω ακόμα και σήμερα να της δίνω, μέχρι που την φτάνω στο σημείο να μου πει σταμάτα, δεν θέλω άλλο. Παράτα με!» αποκάλυψε στο περιοδικό people.

Με την κόρη της:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις