Ναρκωτικά στον ουρανό: Η μοκέτα του αυτοκινήτου, με τις περίεργες συνδέσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά στον ουρανό: Η μοκέτα του αυτοκινήτου, με τις περίεργες συνδέσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Ναρκωτικά στον ουρανό: Δύο άτομα συνελήφθησαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε, στο 292ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης,

25.03.2019 | 18:25

Ναρκωτικά στον ουρανό: Στον… ουρανό του αυτοκινήτου και κάτω από το πάτωμα, σκεπασμένα με υλικό που δυσκολεύει την όσφρηση για να μη… μυρίζουν οι σκύλοι, έκρυβαν κοντά στα εκατό κιλά ακατέργαστης κάνναβης δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 χρόνων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συνελήφθησαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε, στο 292ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Μαγνησίας και χάρη στην παρατηρητικότητα ενός εκ των αστυνομικών που μετείχαν στο μπλόκο, έπεσαν από τον… ουρανό οι ναρκωτικές ουσίες!

Η μοκέτα είχε περίεργες συνδέσεις στις άκρες 

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός, κατά τον τυχαίο έλεγχο των επιβαινόντων και του οχήματος είδε, όταν μπήκε στο εσωτερικό, ότι η μοκέτα του ουρανού είχε περίεργες συνδέσεις στο τελείωμά τους, σαν κάποιοι να την είχαν αφαιρέσει και να την είχαν ξανά τοποθετήσει.

Αποφασίστηκε γενικός έλεγχος του BAN 

Έτσι, αποφασίστηκε ο έλεγχος να γίνει σε όλα τα σημεία του ΒΑΝ με αποτέλεσμα να βρεθούν οι μεγάλες ποσότητες κάνναβης, που για την ακρίβεια ζύγιζαν 99,5 κιλά.

Σε 87 συσκευασίες τα ναρκωτικά

Όταν ξηλώθηκε η μοκέτα του ουρανού του οχήματος, αλλά και αυτή του δαπέδου του μικρού φορτηγού, παρατηρήθηκε ότι τα ναρκωτικά είχαν  χωρισθεί σε ογδόντα επτά συσκευασίες και ότι οι κρύπτες ήταν καλυμμένες με κόντρα πλακέ αλλά και φύλλα μολύβδου για να μην ανιχνεύονται από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Ψάχνουν την πηγή προέλευσης αλλά και τους αποδέκτες 

Την προανάκριση για την υπόθεση μεταφοράς της μεγάλης ποσότητας συνεχίζει η Ασφάλεια Βόλου καθώς επιδιώκει να βρει τους παραλήπτες των ναρκωτικών αλλά και την πηγή προέλευσής τους.

Exit mobile version