Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μυρσίνη Λοΐζου: Η Έλενα Ακρίτα στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου – «Ήρεμα κανίβαλοι, της χρωστάμε»
ΕΛΛΑΔΑ

Μυρσίνη Λοΐζου: Η Έλενα Ακρίτα στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου – «Ήρεμα κανίβαλοι, της χρωστάμε»

Μυρσίνη Λοΐζου: Η μεγάλη τραγουδίστρια είχε υπερασπιστεί την πρώην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ και δέχθηκε πολλές επικρίσεις.

Μυρσίνη Λοΐζου: Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίστηκε τη Χαρούλα Αλεξίου μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε στα social media για την κατάθεσή της στο δικαστήριο υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου.

Η κυρία Αλεξίου είχε καταθέσει στο δικαστήριο και υπερασπίστηκε την κυρία Λοΐζου που καταδικάστηκε επειδή έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της 5,5 χρόνια μετά το θάνατό της.

«Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη.

Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν», είχε καταθέσει στο δικαστήριο η κυρία Αλεξίου.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης δέχτηκε επικρίσεις για τα όσα είπε.

H Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook κάλεσε τους «κανίβαλους να ηρεμήσουν» επισημαίνοντας πως «αυτός ο τόπος της χρωστάει πολλά».

«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα», αναφέρει η κυρία Ακρίτα.

Το 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, επειδή εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης της Μυρσίνης Λοΐζου που «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ βρέθηκε η Χαρούλα Αλεξίου.

Στην κατάθεσή της η Χαρούλα Αλεξίου είπε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη που δεν δικαιούταν.

Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ ενώ τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

Δείτε το απόσπασμα που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, από την κατάθεση της Χαρύλας Αλεξίου στο Εφετείο για την Μυρσίνη Λοΐζου που εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη των 700 ευρώ που είχε απονεμηθεί από το Δημόσιο στην αποβιώσασα μητέρα της.

Δείτε ακόμη: 

Μυρσίνη Λοΐζου: Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την υποψηφιότητα της κόρης του συνθέτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις