Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μυρσίνη Λοΐζου: Ενταγμένη στη χαζοχαρούμενη αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Τατσόπουλος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυρσίνη Λοΐζου: Ενταγμένη στη χαζοχαρούμενη αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Τατσόπουλος

Μυρσίνη Λοΐζου: Ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε ανοησίες τα περί γλωσσικού ατοπήματος.

Μυρσίνη Λοΐζου: Στη Μυρσίνη Λοΐζου αναφέρθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για «επαίσχυντη» συμπεριφορά της τόσο όσον αφορά τα όσα είχε πει για τους νεκρούς από την τρομοκρατία όσο και για το γεγονός ότι εισέπραττε για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

«Ο λόγος της Λοΐζου ήταν μισαλλόδοξος» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ανοησίες τα περί γλωσσικού ατοπήματος, τα οποία είχε επικαλεστεί η κ. Λοΐζου, απολογούμενη για τις εν λόγω αναρτήσεις της που είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Εδώ ανέβαζε φωτογραφίες με αστυνομικούς να φλέγονται από μολότοφ», σημείωσε ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η Λοΐζου ήταν ενταγμένη μέσα στη χαζοχαρούμενη αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η μολότοφ είναι το ίδιο ακίνδυνη με το γιαούρτι».

Ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε ότι όλο αυτό ήταν επαίσχυντο, αλλά τόνισε ότι η Μυρσίνη Λοΐζου απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της για κάτι πολύ χειρότερο, αναφερόμενος στην αποκάλυψη ότι έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

«Έστω και την ύστατη στιγμή, έστω και με εξαναγκασμό, έδειξε να υπάρχει κάποια τσίπα. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», κατέληξε.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις