Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική Ελλάδος Μήτρογλου: Ντουρμισάι στη θέση του για τον αγώνα με τη Βοσνία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ελλάδος Μήτρογλου: Ντουρμισάι στη θέση του για τον αγώνα με τη Βοσνία

Εθνική Ελλάδος Μήτρογλου: Η "γαλανόλευκη" καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Τρίτη (26/3) στη Βοσνία, στο δεύτερο παιχνίδι του γκρουπ, χωρίς Μήτρογλου.

Εθνική Ελλάδος Μήτρογλου: Νικηφόρα ξεκίνησε στα προκριματικά του Euro 2020 η Εθνική Ελλάδας, όμως η νίκη “στιγματίστηκε” από τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 2-0 του Λιχτενστάιν στη Βαντούζ, με γκολ που σημείωσαν οι Φορτούνης (45’+1′) και Δώνης (80′).

Η “γαλανόλευκη” που ήταν ανώτερη έκανε το χρέος της και καλείται τώρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Τρίτη (26/3) στη Βοσνία, στο δεύτερο παιχνίδι του γκρουπ.

Ωστόσο, στο 21′ ήρθε ο τραυματισμός του αρχηγού Μήτρογλου και η αντικατάστασή του από τον Δώνη, την ίδια ώρα που παρουσιάζονταν αρκετά μεγάλα κενά ανάμεσα στις γραμμές της Εθνικής, που δεν βοηθούσαν στην άμεση ανάκτηση της μπάλας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο.

Στη θέση του διεθνούς επιθετικού της Γαλατασαράι ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον Φιορίν Ντουρμισάι. 

Οι άνθρωποι της “γαλανόλευκης” δούλευαν καιρό την υπόθεση του Ντουρμισάι και από τη στιγμή που η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε το χαρτί που περίμενε η Εθνική στη FIFA, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και το θέμα διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Εκείνο που απομένει για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο νεαρός άσος του Πανιωνίου είναι να αποστείλει η FIFA το απαραίτητο έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ο ποδοσφαιριστής επιλέγει να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο παιχνίδι με την Βοσνία την προσεχή Τρίτη (26/03). 

Τη Δευτέρα (25/3) αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα στην Ζένιτσα (26/3, 21:45), εκεί που η Ελλάδα στοχεύει για τη δεύτερη σερί νίκη μετά το “διπλό” με το Λιχτενστάιν.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι είναι σίγουρο ότι ο βασικός επιθετικός της ομάδας δεν θα προλάβει, ενώ αναφορικά με τον αγώνα υπογράμμισε ότι έμεινε ικανοποιημένος τόσο με το αποτέλεσμα, όσο κυρίως με τη διάθεση των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το ματς: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και κυρίως από τη διάθεση. Κάναμε πράγματα που είχαμε ζητήσει και το κυριότερο είναι ότι ο κόσμος είδε ότι τα παιδιά τα έδωσαν όλα».

Για το ξέσπασμα και τον πανηγυρισμό στο πρώτο γκολ: «Ναι ήταν έντονος πανηγυρισμός, γιατί είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και λίγο είχαμε αγχωθεί. Δεν θέλει και πολύ να πιεστείς. Ωστόσο, ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ».

Για τον Μήτρογλου και το επόμενο ματς: «Δεν θα μπορέσει ο Μήτρογλου. Αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τρεις πόντοι ήταν εδώ, τρεις πόντοι ήταν κι εκεί. Με τη δουλειά μας θα βγει κάτι καλό».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις