Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στο Ελληνικό – ταξιτζής: Οργή στα social media για την αντίδρασή του όταν είδε την αιμόφυρτη γυναίκα
ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ

Τραγωδία στο Ελληνικό – ταξιτζής: Οργή στα social media για την αντίδρασή του όταν είδε την αιμόφυρτη γυναίκα

Τραγωδία στο Ελληνικό - ταξιτζής: Σάλος με την αντίδραση ενός οδηγού, ο οποίος μόλις είδε την τραυματισμένη γυναίκα να μπαίνει στο ταξί του λίγο πριν ξεψυχήσει, αντί να την μεταφέρει στο νοσοκομείο την έβγαλε έξω.

Τραγωδία στο Ελληνικό – ταξιτζής: Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η αφήγηση του οδηγού ταξί που βρέθηκε στο σημείο που ο αντιπτέραρχος δολοφόνησε την Βουλγάρα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Ο ταξιτζής, ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει.

«Βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. ‘Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε’ είπε» σημείωσε ο ταξιτζής, περιγράφοντας πως δεν φαινόταν πολύ χτυπημένη.

«Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω κυρία βγείτε έξω. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με, μου είπε» περιέγραψε ο ίδιος.

Δείτε την αντίδρασή του:

Οι αντιδράσεις αφορούν στο γεγονός ότι ο οδηγός ταξί αφηγείται ότι μόλις είδε την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει «με σκοτώνει»… εκείνος λέει σαστισμένος πως πήγε από την πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω.

Τραγωδία στο Ελληνικό – ταξιτζής: Τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter 

Μια γυναίκα μπήκε αιμόφυρτη σε ταξί στο Ελληνικό μπας και γλυτώσει απ’ το όπλο του συζύγου της. Ο ταξιτζής την έβγαλε έξω για να μην του λερώσει το αμάξι. Η γυναίκα πέθανε. Ο ταρίφας χασκογελάει στις κάμερες.

Ο ταξιτζής που κατέβασε από το αυτοκίνητό του την αιμόφυρτη γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί από τα πυρά του συντρόφου της, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να μην του λερώσει το αμάξι, είναι δυστυχώς όλη η Ελλάδα του σήμερα. Και του χθες… Χάσαμε την ανθρωπιά μας. Τέλος.

Tο πιο συγκλονιστικό είναι ο απαθής και με ελαφρύ μειδίαμα τρόπος, με τον οποίο περιγράφει το περιστατικό ο ταξιτζής, τύπου «ε συμβαίνουν αυτά… άντε τώρα να το πλύνω…»

Συγνώμη ο Ταξιτζής είδε γυναίκα με αίματα και την έβγαλε έξω να μην του λερώσει το ταξί;

-Άρθρο 15. Έγκλημα που τελείται με παράλειψη. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

-Βοήθεια με σκοτώνει -Δε βολεύει κυρία μου η διαδρομή αυτή, περάστε έξω! #Ελληνικό

-Το βίντεο δε μετράει για πειστήριο παραδοχής ότι ο #ταξιτζής εγκατέλειψε άνθρωπο σε ανάγκη για να του κάνουν κάτι;

Στο Facebook

-Αντί να βοηθήσει την γυναίκα κοίταγε μην λερώνει το αυτοκίνητο

-Έλεος, χάσαμε εντελώς την ανθρωπιά μας

-Λογικό ρε παιδιά, ήταν γυναίκα και Βουλγάρα η τραυματισμένη, όχι …Έλληνας άντρας

-Όχι ρε τον άνθρωπο του γέμισε η άλλη με αίματα το ταξί λες και δεν μπορούσε να πεθάνει ήσυχα σε μια γωνίτσα. Σήμανση για φωτογραφίες και να συλλέξει τα αίματα… Τι του έτυχε του ανθρώπου. Το έχασε το μεροκάματο ο άνθρωπος «για μια Βουλγάρα».

-Απίστευτο? Έβγαλε έξω τη γυναίκα που αιμορραγούσε μην του λερώσει το ταξί,ο ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑΣ

-Θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης

-Παρακαλώ κυρία μου πηγαίνετε αλλού να πεθάνετε” Μπράβο!!

Ποινικά κολάσιμη η πράξη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις