Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στο Ελληνικό: Νέα στοιχεία, τι λένε οι φίλοι του ζευγαριού για τη Βουλγάρα
ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Τραγωδία στο Ελληνικό: Νέα στοιχεία, τι λένε οι φίλοι του ζευγαριού για τη Βουλγάρα

Τραγωδία στο Ελληνικό: Σύμφωνα με το STAR, ο απόστρατος πριν δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια και στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Βουλγάρα.

Τραγωδία στο Ελληνικό: Αντιπτέραρχος  εν αποστρατεία, πυροβόλησε και σκότωσε την Βουλγάρα σύζυγό του έξω από το σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 88.

Η γυναίκα προσπάθησε μάταια να σωθεί μπαίνοντας σε ένα ταξί. Όπως λένε φίλοι του ζευγαριού, αιτία της τραγωδίας ήταν πιθανότατα η βίαιη συμπεριφορά της γυναίκας, μετά το γάμο που έγινε πρόσφατα.

Πεσμένοι πάνω από την τραυματισμένη  γυναίκα οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης, προσπαθούν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία από τις δύο μεγάλες πληγές που είχε στο σώμα της, στο θώρακα και το λαιμό, από το όπλο του συντρόφου της.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί έξω από τη μονοκατοικία του ζευγαριού, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό.

Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.  

Ο ταξιτζής έπαθε σοκ όταν είδε ξαφνικά τη γυναίκα να τρέχει καταπάνω του μέσα στα αίματα προσπαθώντας να ξεφύγει από τον οπλισμένο σύζυγό της.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή.  Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο Ασκληπιείο Βούλας κλινικά νεκρός, ενώ η 59χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Έντονη λογομαχία

Πριν το φονικό, το ζευγάρι είχε λογομαχήσει έντονα στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ζευγαριού, υπήρχαν συχνοί τσακωμοί για οικονομικά ζητήματα. Η 59χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πίεζε τον πτέραρχο εν αποστρατεία να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που συνέβη.

Χθες το μεσημέρι όμως, άλλη μία έντονη λογομαχία, οδήγησε τον 87χρονο να πάρει το όπλο του, να πυροβολήσει τη σύζυγό του και εν συνεχεία να το στρέψει εναντίον του. Όπως λένε μαρτυρίες, ήθελε να τον διώξει από το σπίτι.

Επισημαίνεται ότι ο 87χρονος και η 59χρονη γυναίκα υπήρξαν ζευγάρι μετά το θάνατο της πρώην συζύγου του πτέραρχου εν αποστρατεία.

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη

Σύμφωνα με το STAR, ο απόστρατος πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τούς φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του.

«Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του πρώην στρατιωτικού.

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Μπήκε αιμόφυρτη μέσα στο όχημα και είπε στον οδηγό ταξί «με σκότωσε, με σκότωσε». Ωστόσο, ο ταξιτζής της είπε να αποβιβαστεί από το όχημα.

Η 59χρονη κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Οργή για τη στάση του ταξιτζή:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις