Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεύμα στο Μαξίμου: Την επόμενη, καλύτερα να βάλουν αρνιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύμα στο Μαξίμου: Την επόμενη, καλύτερα να βάλουν αρνιά

Γεύμα στο Μαξίμου: Τα περίεργα της πολιτικής επικαιρότητας μέσα από τα μάτια του Γιάννη Ντσούνου.

Γεύμα στο Μαξίμου: Το είπε η κα Λοΐζου ότι στο γεύμα που παρέθεσε ο πρωθυπουργός στους ευρωβουλευτές στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου δεν έφαγαν, αλλά μόνο «τσίμπησαν».

Ε την επόμενη φορά ας βάλουν και μερικά αρνιά να χορτάσουν οι άνθρωποι!

Από τον Γιάννη Ντσούνο

Μαθήματα

Σε μαθήματα επικοινωνίας με τους πολίτες υπέβαλε τους αναπληρωτές γραμματείς του κόμματος της ΝΔ ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης. Η επικοινωνία με τους πολίτες είναι σημαντική για την αξιωματική αντιπολίτευση, αφού οι εκλογές πλησιάζουν!

Ουζάκι και στήριξη

Σε γνωστό ουζερί της Καλλιθέας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, προκειμένου να δείξει και εμπράκτως την στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης Θεόδωρο Ψαλιδόπουλο. Έτσι είναι, στήριξη χωρίς εδέσματα και ουζάκι δεν γίνεται.

100 χρόνια

Να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του κόμματος θέλησε το ΚΚΕ και έτσι οργάνωσε μια μουσική βραδιά σε πολυχώρο του Μοσχάτου, όπου κεντρικός καλεσμένος ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος πάντως δεν τραγούδησε.

Στην εκδήλωση ήταν όλοι εκεί, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νίκος Σοφιανός, η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Διαμάντω Μανωλάκου και οι ηθοποιοί Λίλα Καφαντάρη και Παύλος Ορκόπουλος.

Ο Κυριάκος και οι ταινίες

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι λάτρης του Netflix.

Όπως έγραψε στα social media, με τον γιο του Κωνσταντίνο είδε την σειρά Narcos, ενώ με την Μαρέβα παρακολουθεί το The crown.

Σειρές και ταινίες ο πρόεδρος στον ελεύθερο χρόνο του!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις