Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτιάς ΝΔ: “Κλειδώνει” η υποψηφιότητα, τεράστια απώλεια για το κανάλι του Φαλήρου
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτιάς ΝΔ: “Κλειδώνει” η υποψηφιότητα, τεράστια απώλεια για το κανάλι του Φαλήρου

Αυτιάς ΝΔ: Λίγες ημέρες πριν, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε με θέρμη την θέση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο κορυφαίος δημοσιογράφος.

Αυτιάς ΝΔ: Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, φήμη που ακουγόταν πολύ έντονα, φαίνεται πως τελικά κλειδώνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος φέρεται πως θα καταλάβει μία από τις οκτώ θέσεις του ευρωψηφοδελτίου που μένει ακόμη να ανακοινωθούν.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ερωτηθείσα για τις σχετικές πληροφορίες στο πλαίσιο του briefing απέφυγε να επιβεβαιώσει, ωστόσο δεν διέψευσε το ενδεχόμενο αυτό.

“Όπως γνωρίζετε έχουμε κρατήσει οκτώ θέσεις κενές στο ευρωψηφοδέλτιο και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το προνόμιο να φτιάξει το ψηφοδέλτιο. Κάθε πράγμα ανακοινώνεται στην ώρα του. Δε θα μπούμε σε ονοματολογία δε βοηθά τη συζήτηση αυτή”, δήλωσε η κ.Σπυράκη.

Λίγες ημέρες πριν, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε την θέση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο κορυφαίος δημοσιογράφος.

Είπε ότι είναι πολύ καλή επιλογή και το είχε πει και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο Αυτιάς προσθέτει, δεν αφαιρεί», είπε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα ανάμεσα στον κυρίαρχο της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου και την Πειραιώς έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ανάψει το πράσινο φως, καθώς γνωρίζει πως μόνο κέρδος θα έχει.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα ενισχύσει την επιρροή της Ν.Δ. σε κοινά που επί χρόνια εμπιστεύονται τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Αυτιά θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως είναι φυσικό, τυχόν αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλημέρα», που φέρνει «τρελά» νούμερα στο κανάλι του Φαλήρου θα αναδιαμορφώσει το πρόγραμμα του σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με λοιπόν με το Secret των «Παραπολιτικών», αν αποχωρήσει από το πρωινό του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος, υπάρχει ήδη έτοιμος ο αντικαταστάτης του.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον γνωστό δημοσιογράφο με πολύχρονη εμπειρία στις παρουσιάσεις τηλεοπτικών εκπομπών, που θεωρείται έτοιμος να διαδεχτεί τον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: «Ούλοι, ούλοι, ψηφίζουμε Πατούλη» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις