Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Διαμελίστηκε οδηγός μηχανής (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Διαμελίστηκε οδηγός μηχανής (vid)

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:30 το πρωί, στην περιφερειακή οδό, λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με έναν οδηγό δικύκλου να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ειδικότερα, η μηχανή συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο μετά το τούνελ, στο ρεύμα προς δυτικά, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος άνδρας διαμελίστηκε.

Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος οδηγός της μηχανής αποκεφαλίστηκε μετά τη σύγκρουση και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο.

Η Τροχαία έκλεισε την Περιφερειακή Οδό στο συγκεκριμένο ρεύμα από τον Κ12 (κόμβος Μουδανιών) και εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Αυτή την ώρα παρατηρούνται συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης σε δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέγραψε η Τροχαία, προηγήθηκε σύγκρουση του δικύκλου με I.X. αυτοκίνητο, ενώ ο θάνατος του άτυχου αναβάτη ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις