Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – Βαρβέρης σχέση: Αυτός είναι ο σύντροφός της, το ομολόγησε δημόσια η Queen (vid)
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – Βαρβέρης σχέση: Αυτός είναι ο σύντροφός της, το ομολόγησε δημόσια η Queen (vid)

Σπυροπούλου - Βαρβέρης σχέση: Γιος του ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Σπυροπούλου – Βαρβέρης σχέση: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως δεν είναι πια μόνη και ζει τον έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Βαρβέρη.

Η αποκάλυψη για τη σχέση της παρουσιάστριας έγινε το Σάββατο στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου έπαιξε βίντεο με τα καυτά φιλιά του ζευγαριού την ώρα που διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι γιος του ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου, ενώ διατηρεί και ομώνυμο εστιατόριο στη Μύκονο, όπως αναφέρει η Espresso.

Το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας έχουν επεκταθεί καθώς η παραλία Φτελιά βρίσκεται στα χέρια τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Βαρβέρης έχει βρεθεί στο προσκήνιο ως σύντροφος πολύ ωραίων γυναικών.

Παραμένει άγνωστο το πόσο καιρό είναι μαζί και πώς έγινε η γνωριμία του ζευγαριού.

Όσα ειπώθηκαν στο Happy Day:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως εκείνο το βράδυ στο μαγαζί έγινε και μία μανούρα γιατί «κάποιος θαμώνας την γλυκοκοίταξε και ο κύριος Βαρβέρης ζήτησε τον λόγο. Την αγαπά πολύ ο κύριος Βαρβέρης»!

Δείτε την αποκάλυψή του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ομολογεί δημόσια τον νέο της έρωτα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να μάθει αν ισχύουν όσα λέγονται.

Η Κωνσταντίνα δεν σήκωσε το τηλέφωνο αρχικά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα την κάλεσε η ίδια. Η Κατερίνα σήκωσε το τηλέφωνο, έβαλε ανοιχτή ακρόαση και η απάντηση ήρθε: «Κατερινάκι, με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα, τις περισσότερες φορές, μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται περισσότερα. Καλά είμαι, είμαι μια χαρά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις