Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κούγιας Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Θα πήγαινα αν μου έδινε ο Λαζόπουλος 500.000 ευρώ
LIFESTYLE

Κούγιας Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Θα πήγαινα αν μου έδινε ο Λαζόπουλος 500.000 ευρώ

Κούγιας Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο ποινικολόγος μίλησε για την κόντρα του με τον ηθοποιό, αλλά και την εκπομπή που όπως λέει, έχει πια χαμηλή τηλεθέαση.

Κούγιας Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Μαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια.

Ο ποινικολόγος μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» απάντησε για το αν τελικά έπιασε από το λαιμό τον ηθοποιό όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε. Όπως είπε χαρακτηριστικά του είπε « Σήκω μωρή να μετρηθούμε».

«Τον έπιασα από τα ρούχα»

«Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή. Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!». Αυτό του είπα και να το γράψετε.

«Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς».

«Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι»

«Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο. Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δεν σηκώθηκε πάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Θα πήγαινα στην εκπομπή του αν μου έδινε 500.000 ευρώ»

Ο ποινικολόγος ανέφερε επίσης πως θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του Λαζόπουλου στο Open μόνο αν του έδιναν 500.000 ευρώ αφού πλέον η εκπομπή του, όπως ισχυρίστηκε δεν έχει τηλεθέαση.

«Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μια πρόσκληση δική μου στον Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δυο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί» ανέφερε.

Σε προηγούμενη τοποθέτησή  του στον ΣΚΑΪ, o γνωστός ποινικολόγος ανάμεσα σε όλα τα άλλα είπε πώς δεν είναι ο άνθρωπος που συνηθίζει να καταφεύγει στη δικαιοσύνη για να λύνει τις όποιες διαφορές του.

Ισχυρίστηκε ότι δεν έχει διαφορές με τον Λάκη Λαζόπουλο και πώς τον έχει σώσει σε περιπέτεια που είχε εκείνος με το θέατρό του. Μάλιστα είπε ότι όταν ο ηθοποιός ήταν στο Mega μέσω του δικηγόρου του τού είχε υποσχεθεί πως δεν θα ασχολούνταν μαζί του. Όταν όμως πήγε στον Alpha τα πράγματα άλλαξαν. Υποστήριξε ακόμα ότι το τωρινό ήταν μόνο φραστικό επεισόδιο.

Όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα του για το επεισόδιο:
Δείτε ακόμη: 

Λαζόπουλος – Κούγιας Αλ Τσαντίρι: Πρεμιέρα με “φαρμάκι” για τον γνωστό ποινικολόγο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις