Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμμορία Ρομά ληστείες: Είχαν στήσει ενέδρα, έστειλαν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία Ρομά ληστείες: Είχαν στήσει ενέδρα, έστειλαν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο

Συμμορία Ρομά ληστείες: Τη φρικτή επίθεση με τη γυναίκα αιμόφυρτη να φωνάζει βοήθεια, αντελήφθησαν περίοικοι, οι οποίοι έβαλαν κι αυτοί τις φωνές.

Συμμορία Ρομά ληστείες: Εφιαλτικές στιγμές έζησε στην είσοδο του σπιτιού της μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν δέχθηκε στο κεφάλι πέτρες (!) από επίδοξους ληστές, που είχαν στήσει ενέδρα με σκοπό να τη βγάλουν εκτός μάχης και να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Eνώ παρέπεε, την απωθούσε ο ανήλικος και με βέργα  

Η 86χρονη γυναίκα, από τις πέτρες που δέχθηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, παρέπεε και τότε ένας ανήλικος δράστης με μεταλλική βέργα προσπάθησε να την απομακρύνει από την είσοδο για να εισβάλουν οι συνεργοί του.

Οι γείτονες αντελήφθησαν την αιματηρή επίθεση 

Όλη αυτή τη φρικτή επίθεση με τη γυναίκα αιμόφυρτη να φωνάζει βοήθεια, αντελήφθησαν περίοικοι, οι οποίοι έβαλαν κι αυτοί τις φωνές για να οπισθοχωρήσουν οι επίδοξοι ληστές.

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου το θύμα της αιματηρής απόπειρας 

Εκείνοι διέφυγαν και η 86χρονη γυναίκα με τραύματα αλλά και ισχυρό σοκ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Ταυτοποίησαν 16χρονο Ρομά

Η Αστυνομία που έφθασε στο σημείο μετά από έρευνες σχημάτισε δικογραφία κατά ενός 16χρονου Ρομά, για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ψάχνουν και τους συνεργούς του 

Παράλληλα, αναζητεί στοιχεία και για τους συνεργούς του, μελών της ίδιας συμμορίας που ευθύνεται για την αιματηρή απόπειρα εισβολής στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.

Το απόγευμα του Σαββάτου η επίθεση 

Όλα αυτά συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεσολόγγι.

Η γυναίκα βγήκε αμέριμνη στην αυλή 

Ο ανήλικος με τους συνεργούς εξαπέλυσαν την αιματηρή επίθεση όταν η γυναίκα που είχαν βάλει στόχο βγήκε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της να κάνει τις δουλειές της.

Ληστεία και στα Πατήσια

Στο μεταξύ, στις 2 το πρωί της Κυριακής, άγνωστοι, λήστεψαν υπάλληλο καταστήματος “Play Opap”, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη.

Έσπασαν τη τζαμαρία και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο 

Πρώτα οι άγνωστοι ληστές έσπασαν με μεταλλικό αντικείμενο τη τζαμαρία του καταστήματος, μπήκαν στο εσωτερικό και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν από το ταμείο όσα χρήματα υπήρχαν έως εκείνη τη στιγμή.

Βίαιοι Ρομά “κρυμμένοι” πίσω από γιλέκα, ξάφριζαν σπίτια – Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις