Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – επιχειρηματίας “Φίλιππος”: Τα καυτά φιλιά και ένα… μονόπετρο (pic-vid)
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – επιχειρηματίας “Φίλιππος”: Τα καυτά φιλιά και ένα… μονόπετρο (pic-vid)

Σπυροπούλου - επιχειρηματίας "Φίλιππος": Η παρουσιάστρια εθεάθη σε καυτά ενσταντανέ με επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής.

Σπυροπούλου – επιχειρηματίας “Φίλιππος”: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα και δεν είναι πια μόνη της.

Η παρουσιάστρια εθεάθη σε καυτά ενσταντανέ με επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής στο νυκτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Στο αποκλειστικό βίντεο της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της φαίνονται ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

«Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι, να εναγκαλίζεται τόσο θερμά και να ανταλλάσσει καυτά φιλιά…Όπως βλέπετε τα φιλιά δίνουν και παίρνουν», είπε συνεργάτης του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε πως ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ονομάζεται Φίλιππος είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τη μουσική.

Κατά τη διάρκεια προβολής του επίμαχου βίντεο, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε έκπληκτος: «Αυτόν κάπου τον ξέρω. Νομίζω ότι είναι ο Φίλιππος. Όχι νομίζω, είμαι σίγουρος, είναι ο Φίλιππος! Είναι επιχειρηματίας ο μπαμπάς του, είναι και ο ίδιος, παίζει και λίγο μουσική. Μην σας πω και το επώνυμο γιατί μπορεί να γίνει κανένα λάθος, αλλά είμαι σίγουρο, είναι ο Φίλιππος! Έχει ένα εστιατόριο στη Μύκονο κι εδώ έχει έπιπλα και διάφορα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μονόπετρο που ανέβασε

Μετά το αποκαλυπτικό βίντεο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό μονόπετρο που φορά και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της που αναρωτήθηκαν αν η Κωνσταντίνα, προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να μας ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα.

Ιδού…
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις