Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αλέξης Τσίπρας “αφθονία”: Η ατάκα στο Twitter που κάνει τους χρήστες να ψάχνουν στα λεξικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας “αφθονία”: Η ατάκα στο Twitter που κάνει τους χρήστες να ψάχνουν στα λεξικά

Αλέξης Τσίπρας "αφθονία": To twitter για άλλη μια φορά δίνει ρέστα, με την ατάκα του πρωθυπουργού περί «ολιγαρκής αφθονίας».

Αλέξης Τσίπρας “αφθονία”: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας», έγραψε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του και οι χρήστες του Twitter αγωνίζονται να καταλάβουν τι εννοεί.

Δείτε το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

Ομολογώ γκουγκλαρα για να δώ τι εννοεί με το “ολιγαρκους αφθονιας”, αυτό… μου έβγαλε! Υποθέτω εννοεί να ειστε ολιγαρκεις εσείς γιδια που με ψηφίσατε, οσο για μας του κόμματος υπάρχει αφθονία, τρωμε με χρυσά κουτάλια! Σοσιαλιστικος παράδεισος!!

Προς όλους εσάς που κάνετε φαβ ή ρτ στς βλακείες που ξεφουρνίζει το ζαβό,πείτε μας ειλικρινά ,καταλαβαίνετε τι εκστομίζει ή σας προκαλεί μόνο το ότι τα λέει ο ηγέτης για να το κάνετε?Πράγμα που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είστε άσχετα γίδια αγόμενα κ φερόμενα

Ο Τσιπρας τρελαίνει τα φιλελεδια .Οτι ναναι και ο μπαφος κάνει γύρα

Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός = Βενεζουέλα

Κυκλοφορεί μπουρούχα στην πιάτσα και έχει γίνει γίνει το κεφάλι ίσωμα ..

Η ολιγαρκής αφθονία θα επιτευχθεί ουχί κρυψίως αλλά εν πορδαίς και οργάνοις, άλλως θα δύναται τις να ομιλεί περί θεσμικής σκατολισθήσεως #itsawrap

όταν λέει ο Τσίπρας ”ολιγαρκή αφθονία”, το ολιγαρκής είναι για εσάς και η αφθονία, για αυτόν και την Κυβέρνηση του
για να μην μπερδεύεστε

Δύό τέρατα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, δυο ηγέτες που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα προς το κομμουνιστικό ιδεώδες και την ολιγαρκή αφθονία. πόσο τυχεροί είναι οι λαοί που υπάρχουν ταυτόχρονα αυτοί οι παγκόσμιοι σωτήρες. Τράμπ,Πούτιν Μερκελ ανύπαρκτοι μπροστά τους

Το άλλο “μαργαριτάρι” στη Βουλή 

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ακόμα ένα… επικό σαρδάμ αφού μπέρδεψε την κατολίσθηση με τη διολίσθηση και μάλιστα… πειράχτηκε όταν τον διόρθωσαν.

«Να έχουμε μία προεδρική κατολίσθηση του προεδρικού μας συστήματος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας με τον κ. Τασούλα να… τολμάει να τον διορθώνει.

«Να με διορθώνεται σε αυτά είμαι ευτυχής. Σας ευχαριστώ θερμά» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη φράση «διολίσθηση του προεδρικού μας συστήματος».

Νωρίτερα, έκανε πάλι ατόπημα και αποκάλεσε τον Έβο Μοράλες “πρόεδρο της Βενεζουέλας”… μπροστά του!

Δείτε ακόμη: 

Τσίπρας – Μοράλες: Νέα γκάφα – Πώς αποκάλεσε ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο της Βολιβίας (vid)

“Αναλφάβητο τσ…ο” – Το τραγικό λάθος της Νοτοπούλου που “ερέθισε” το twitter

Κατερίνα Νοτοπούλου: Βρήκε νέα λέξη και έβαλε “φωτιά” στα social media

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις