Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA Ουέστμπρουκ επεισόδιο: Πρόστιμο στον Ράσελ και ισόβια τιμωρία στον οπαδό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA Ουέστμπρουκ επεισόδιο: Πρόστιμο στον Ράσελ και ισόβια τιμωρία στον οπαδό

NBA Ουέστμπρουκ επεισόδιο: Οι Γιούτα Τζαζ δεν θα επιτρέψουν ξανά την είσοδο στο γήπεδο στον φίλαθλο που επιτέθηκε λεκτικά στον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

NBA Ουέστμπρουκ επεισόδιο: Δικαιώθηκε τελικά ο Ράσελ Ουέστμπρουκ για το επεισόδιο με τον οπαδό των Γιούτα Τζαζ, καθώς το NBA επιβεβαίωσε όσα είπε μετά το ματς ο Αμερικανός γκαρντ και τιμώρησε παραδειγματικά τον παραβάτη.

Ωστόσο και ο Ράσελ θα πληρώσει πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

Ο αρχηγός των Οκλαχόμα Θάντερ «πιάστηκε» από την κάμερα να βρίζει έναν οπαδό στον αγώνα της Γιούτα, με τον ίδιο να υποστηρίζει στη συνέχεια ότι του φώναξε να «πέσει στα γόνατα όπως συνήθιζε».

“Στο υπόσχομαι. Δεν παίζω. Το ορκίζομαι στον Θεό. Το ορκίζομαι στον Θεό. Θα σε γ…σω. Θα γ…σω εσένα και την γυναίκα σου. Θα σε γ….σω. Όχι γ…α τα όλα. Στο ορκίζομαι σε ό,τι αγαπάω. Στο ορκίζομαι”, φώναζε ο σταρ των Θάντερ.

Παρότι ο οπαδός το αρνήθηκε όμως, το NBA και οι ίδιοι οι Τζαζ εξέτασαν το γεγονός και αφού αποδείχθηκε ότι ο Γουέστμπρουκ έλεγε αλήθεια, επέβαλαν ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα, στον Αμερικανό οπαδό.

Τι είχε δηλώσει ο Ουέστμπρουκ μετά το επεισόδιο

«Προφανώς όλοι μιλούν για το VIDEO που κυκλοφόρησε. Αυτό ξεκίνησε όμως με έναν νεαρό και την γυναίκα στην εξέδρα να μου λένε “πέσε κάτω στα γόνατα όπως έχει συνηθίσει”.

“Για εμένα, αυτό δείχνει ασέβεια, νομίζω ότι είναι ρατιστικό και απρεπές, επειδή δεν υπάρχει προστασία για τους παίκτες. Νομίζω ότι έχουμε πολλούς σπουδαίους οπαδούς που έρχονται και απολαμβάνουν το παιχνίδι.

“Και μετά έρχονται κάποιοι και λένε πράγματα για εμένα και την οικογένειά μου”, δήλωσε ο σούπερ σταρ των Θάντερ.

“Αν έπρεπε να το ξανακάνω, θα το ξανάκανα. Θα έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θα προστατέψω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, την γυναίκα μου, την μητέρα μου και τον πατέρα μου και περιμένω από όλους να κάνουν το ίδιο. Αυτός είμαι και έτσι αντιμετωπίζω την κατάσταση» κατέληξε ο Ουέστμπρουκ, τονίζοντας όμως ότι δεν θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις