Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΛΑΣ βραβείο Άντζελα Δημητρίου: Ο Σταϊκούρας, το κοντοσούβλι και άλλα “τάκλιν”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΣ βραβείο Άντζελα Δημητρίου: Ο Σταϊκούρας, το κοντοσούβλι και άλλα “τάκλιν”

ΕΛΑΣ βραβείο Άντζελα Δημητρίου: Τα περίεργα της πολιτικής επικαιρότητας μέσα από τα μάτια του Γιάννη Ντσούνου.

ΕΛΑΣ βραβείο Άντζελα Δημητρίου: Ένα αλλιώτικο βραβείο πήρε η γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, που βραβεύτηκε από συνδικαλιστές αστυνομικούς για την προσφορά της στο λαϊκό τραγούδι. Η απορία μου είναι αν υπάρχει σύλλογος τραγουδιστών και αν και εκείνοι μπορούν να ανταποδώσουν το βραβείο.

από τον Γιάννη Ντσούνο

Πήρε ευλογία

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι συνάντησε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη. Πήρε ευλογία ο Βαγγέλης ενόψει ευρωεκλογών για να κερδίσει την πρωτιά.

Πρώτος στον λαϊκισμό

Κουίζ έθεσε στους αναγνώστες του ο βρετανικός Guardian, με ερώτημα ποιόν πολιτικό θεωρούν μεγαλύτερο λαϊκιστή. Από τους λεγόμενους «αριστερούς ηγέτες», λοιπόν, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας και ακολουθεί ο Μαδούρο της Βενεζουέλας. Αμέσως μετά ακολουθούν ο Ομπραδόρ του Μεξικό, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο Μπέρνι Σάντερς, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον. Από τους «δεξιούς ηγέτες» πρώτος είναι ο Ορμπάν της Ουγγαρίας και ακολουθούν ο Στίβ Μπανον, ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Σαλβίνι και ο Ντοναλντ Τραμπ.

Η δήλωση

Αυτή τη φορά η δήλωση της εβδομάδας δεν έρχεται από πολιτικό, αλλά από ηθοποιό. Ο λόγος για την εξαιρετική ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου, που αποκάλυψε ότι όταν είπε στον γιο της ότι ψήφισε Τσίπρα, την φασκέλωσε.

Ο Σταϊκούρας και το κοντοσούβλι

Στην Αμφίκλεια βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας και οι κάτοικοι της περιοχής για να τον τιμήσουν εκτός από τσίπουρα και μπίρες έφτιαξαν και ένα γιγάντιο κοντοσούβλι. Ο βουλευτής πάντως αρκέστηκε σε ένα και μόνο κομμάτι, έτσι για την δοκιμή.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Ο λόγος για την αναπληρώτρια τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, η οποία βρέθηκε στην Πάτρα για εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και αφού πραγματοποίησε την ομιλία της έμεινε στο καρναβάλι, ντύθηκε αποκριάτικα και ανέβηκε σε άρμα των καρναβαλιστών. Και έτσι συνδύασε και τα δύο, και δουλειά και διασκέδαση.

Μαζί το τριήμερο

Δύο υπουργοί, ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Σπίρτζης, επέλεξαν να περάσουν μαζί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο εξοχικό του δεύτερου στην Νότια Εύβοια. Και ψήσιμο κρεατικών την Κυριακή και πέταγμα χαρταετού και Σαρακοστιανά την Δευτέρα. Ε να ξεσκάσουν και λίγο οι άνθρωποι.

Έβαλε πήχη

Τον πήχη των ευρωεκλογών έθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε ότι μια διαφορά πάνω από τις 3,5 μονάδες δίνει το μήνυμα στην κυβέρνηση να εγκαταλείψει την εξουσία.

Δείτε ακόμη:

Εκλογές 26η Μαΐου Νέα Δημοκρατία: Στρατηγική για χωριστές κάλπες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις