Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρήτη ηρωίνη γιατρός: Παρακολουθούσαν διακινητή κι “έπεσαν” σε κάτι απίστευτο
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη ηρωίνη γιατρός: Παρακολουθούσαν διακινητή κι “έπεσαν” σε κάτι απίστευτο

Κρήτη ηρωίνη γιατρός: Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 33χρονου αλλοδαπού και 50χρονου γιατρού.

Κρήτη ηρωίνη γιατρός: Παρακολουθούσαν 30χρονο διακινητή ναρκωτικών κι έπεσαν πάνω σε πώληση ηρωίνης σε γιατρό Κέντρου Υγείας. Στον ανακριτή ο 33χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη διακίνηση της ηρωίνης.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Παρακολουθούσαν τον ύποπτο διακινητή σκληρών ναρκωτικών κι “έπεσαν” πάνω σε μια θλιβερή συναλλαγή ναρκωτικών με γιατρό Κέντρου Υγείας του Λασιθίου!

“Τα ήθελα για δική μου χρήση”

“Τα ήθελα για δική μου χρήση”, δήλωσε στους αστυνομικούς ο 50χρονος γιατρός, παγώνοντας για δεύτερη φορά τους ερευνητές της υπόθεσης.

Δύο οι συλλήψεις για κατοχή – διακίνηση

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του 33χρονου αλλοδαπού και του 50χρονου γιατρού για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ζήτησε συγγνώμη ο γιατρός

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Αστυνομίας, ο γιατρός ζήτησε συγνώμη και ισχυρίστηκε ότι πήρε 5 γραμμάρια έναντι 150 ευρώ για δίκη του χρήση.

Είχε αγοράσει άλλες δύο φορές

Δίνοντας ακόμη πιο δραματική διάσταση στο πρόβλημα, φέρεται να παραδέχτηκε, ότι είχε ξαναγοράσει άλλες δυο φορές από τον Αλβανό τον περασμένο μήνα…

Τι είπε ο 33χρονος διακινητής

Ο Αλβανός διακινητής φέρεται να υποστήριξε ότι ενεπλάκη στην διακίνηση τελευταία λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Ο 33χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος

Ο 50χρονος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ιδίαν χρήση, ενώ ο 33χρονος Αλβανός λόγω της δίωξης εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμφθηκε στον ανακριτή για απολογία.

Επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου 

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μετά από σχετικές πληροφορίες που έφθασαν στην αστυνομία για τη δραστηριότητα του 33χρονου διακινητή, οργανώθηκε επιχείρηση σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου .

Προμήθευσε με ηρωίνη τον γιατρό

Κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκε ο 33χρονος την ώρα, που προμήθευε τον 50χρονο ποσότητα ηρωίνης.

Η ποσότητα που κατασχέθηκε 

Οι αστυνομικοί επενέβησαν και στον έλεγχο που ακολούθησε στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια ηρωίνης.

Τι βρήκαν στο σπίτι του διακινητή 

Ακολούθησε η έρευνα στο σπίτι του διακινητή, όπου βρέθηκαν 742 γραμμάρια ηρωίνης και μετρητά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις