Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ελευθερία Χατζηγεωργίου σύλλογοι: Μοίρασε 269.500 ευρώ και για φωτοτυπίες
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

Ελευθερία Χατζηγεωργίου σύλλογοι: Μοίρασε 269.500 ευρώ και για φωτοτυπίες

Ελευθερία Χατζηγεωργίου σύλλογοι: Μπορεί να μετρά μικρό χρονικό διάστημα στην κυβέρνηση, αλλά πρόλαβε να μοιράσει... ζεστό χρήμα.

Ελευθερία Χατζηγεωργίου σύλλογοι: Μετά τα πεντοχίλιαρα της Νοτοπούλου, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου σε μία μόνο ημέρα υπέγραψε υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες μοιράζει 203.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και για φωτοτυπίες.

Στις πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» προβλέπεται, όπως σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος»:

ποσό 1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Σημειώνεται ότι η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της.

ποσό 1.500 ευρώ στη «Ροή ΚΟΙΝΣΕΠ», η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου

ποσό επιχορήγησης 10.000 ευρώ στο Thessaloniki Pride. Το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου

ποσό έως 10.000 ευρώ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για να βγάζει φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου

ποσό 180.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας της οποίας προΐσταται η κυρία Χατζηγεωργίου για την τακτική επιχορήγησή της.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπέγραψε, επίσης, την Παρασκευή απόφαση ανάθεσης ύψους 66.500 ευρώ σε σύμπραξη δύο εταιρειών της διοργάνωσης Διαβαλκανικού forum με συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Απριλίου με τίτλο «η ανάπτυξη των διαβαλκανικών υποδομών και δικτύων ως μοχλών προώθησης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».

Ποια είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου 

Σύμφωνα με το βιογραφικό της που έχει ανεβάσει στo facebook η κυρία Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979. Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ.

Σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ.

Συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Δραστηριοποιείται σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία.

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης. 

Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Εως σήμερα ήταν Επιστημονικός συνεργάτης Παιδείας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες του Ιανουαρίου 2015 η κυρία Χατζηγεωργίου μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν εξορμήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια με τα συνθήματα που είχε υιοθετήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ «Η Ελπίδα Έρχεται”.

Απολυτήριο στα 20; 

Σύμφωνα με μια εκδοχή, τελείωσε το Λύκειο στα 20, κάτι που σχολιαζόταν μέρες στα social media.

Δεν έπιασαν τόπο τα πεντοχίλιαρα – Συντριβή για την Νοτοπούλου, δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις