Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος πολιτική: Με αυτό το κόμμα “κατεβαίνει” ο Γιώργος Αγγελόπουλος
LIFESTYLE

Ντάνος πολιτική: Με αυτό το κόμμα “κατεβαίνει” ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ντάνος πολιτική: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως θα του άρεσε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ντάνος πολιτική: Ο νικητής του Survivor φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές και ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την απόφασή του

Ο λόγος για τον πρώτο νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό ως Ντάνο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να «κατέβει» στην πολιτική και να μπει στο ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού στη Μαγνησία, που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ντάνος άλλωστε, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως θα του άρεσε να ασχοληθεί με την πολιτική και ειδικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, μιας και λατρεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σκιάθο και θα επιθυμούσε να προσφέρει στον τόπο του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Αυτή και μόνο η υποψηφιότητα θα δώσει σημαντική ώθηση στον νυν περιφερειάρχη, που θεωρείται ούτως ή άλλως πετυχημένος στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αν τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, σίγουρα θα παρουσιάσει ενδιαφέρον να δούμε τον Ντάνο να αγωνίζεται και στο στίβο της πολιτικής.

Σαρώνει το βιβλίο του

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το ριάλιτι κάνει την απόλυτη στροφή στην καριέρα του… Μετά την επιτυχημένη πορεία στο “Τατουάζ”, έγραψε και βιβλίο, το οποίο φαίνεται πως σαρώνει…

Πρόκειται για αυτοβιογραφική διήγηση , που όπως γράφει χαρακτηριστικά, αφιερώνεται «σε αυτούς που ψάχνουν να αντικρίσουν τη δική τους δύναμη».

Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος για το βιβλίο και μίλησε στο Secret: «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε με την Αυγή Σαββίδου, εκείνη να γράφει και εγώ να αφηγούμαι; και μου πήρε τόσο γιατί ήταν σε μορφή συνεντεύξεων και χρειαζόταν χρόνος. Χρειάστηκε να προσθέσουμε περισσότερο υλικό το καλοκαίρι που επισκεφτήκαμε τη Σκιάθο. Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες είναι 160 και σε κάθε αρχή του κεφαλαίου υπάρχει μια φωτογραφία που είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά το βιβλίο του

«Εύχομαι μετά την ανάγνωση να το κρίνουν. Εγώ το αφηγήθηκα και πιστεύω πως, όταν δημιουργείς ένα βιβλίο, είναι ευχάριστο να αρέσει. Από εκεί και πέρα, η κριτική είναι δεκτή, αρκεί αυτός που θα κρίνει να έχει διαβάσει ολόκληρο το βιβλίο».

Δείτε ακόμη: 

Γιώργος Τσαλίκης και Φίλιππος Καμπούρης κατεβαίνουν στις εκλογές

Ο πάντα ευθύς Σκιαδαρέσης, μιλά για τον δρόμο που πήρε ο Ντάνος (vid)

Ντάνος βιβλίο: Ο Αύγουστος Κορτώ βρίζει όσους κατακρίνουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις