Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρόδος μαθήτρια καταγγελία: “Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι εσώρουχο φοράω”
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος μαθήτρια καταγγελία: “Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι εσώρουχο φοράω”

Ρόδος μαθήτρια καταγγελία: Ακόμα μια υπόθεση παρενόχλησης ανηλίκου έρχεται στη δημοσιότητα.

Ρόδος μαθήτρια καταγγελία: Ένα ακόμα σοκαριστικό θέμα παρενόχλησης έρχεται στη δημοσιότητα, με πρωταγωνιστές τον διευθυντή Γυμνασίου και μια μαθήτρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης μαθήτριας, ο γυμνασιάρχης της έκανε ερωτήσεις με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ μάλιστα, φέρεται να τη φίλησε πάνω από το στήθος της.

Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε όταν, σύμφωνα με την καταγγελία της, μπήκε στο γραφείο του γυμνασιάρχη για να του ζητήσει αναλγητικό χάπι, αναφέρει το Star.

Εκείνος, όπως υποστηρίζει η μαθήτρια, τη ρώτησε για το χρώμα των εσώρουχων που φοράει, προκαλώντας αμηχανία και δυσαρέσκεια στο κορίτσι.

Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα υποστηρίζει πως τη φίλησε πάνω από το στήθος.

Η μαθήτρια κατήγγειλε τα περιστατικά στους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Επιπλέον η ίδια ανέφερε και άλλο περιστατικό το οποίο έγινε σε συμμαθήτριά της

Όπως λέει το άκουσε να το λέει η δεύτερη παθούσα, πως δηλαδή ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Η δεύτερη όμως φερόμενη ως παθούσα αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της συμμαθήτριάς της.

Τα ανωτέρω καταγγέλθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, 10 μήνες αργότερα αφότου φέρεται πως τελέστηκαν και φυσικά η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο γυμνασιάρχης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του

Όπως υποστηρίζει, όλα γίνονται για λόγους εκδίκησης, καθώς είχε καλέσει την Αστυνομία όταν το κορίτσι είχε φέρει στο σχολείο το αγόρι της, πρώην μαθητή του σχολείου.

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου δήλωσε στο star.gr

«Η κατηγορία σε βάρος του εντολέως μου δεν ευσταθεί, πρώτον, διότι ουδέποτε έλαβαν χώρα  ασελγείς χειρονομίες από τον εντολέα μου σε βάρος οποιασδήποτε μαθήτριας και δεύτερον η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, προκειμένου να υποστηρίξει τα ανυπόστατα καταγγελόμενά της, από ένα πείσμα και μόνο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει τον εντολέα μου και θα αποκαταστήσει την αλήθεια».

Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, καθώς σε λίγους μήνες η υπόθεση αναμένεται να εκδικασθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις