Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μεγαλοοικονόμου – Τσίπρας: Το τραγούδι και άλλα “τάκλιν” της πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου – Τσίπρας: Το τραγούδι και άλλα “τάκλιν” της πολιτικής

Μεγαλοοικονόμου - Τσίπρας: Τα "πιπεράτα" της πολιτικής επικαιρότητας μέσα από τα μάτια του Γιάννη Ντσούνου.

Μεγαλοοικονόμου – Τσίπρας: Όχι μόνο άκουσε το τραγούδι που του έγραψε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ήταν και η πρώτη με την οποία φωτογραφήθηκε αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

από τον Γιάννη Ντσούνο

Τρουφάκια και μπάλα

51 ετών έγινε στην αρχή της εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του στη ΝΔ του έφτιαξαν μια τούρτα με το νούμερο 51. Ο πρόεδρος της ΝΔ έσβησε τα κεράκια και αμέσως μετά κέρασε τρουφάκια τους παρευρισκόμενους. Το ίδιο απόγευμα αντί για πάρτι και γιορτές πήγε για μπάλα με φίλους και συμμαθητές του. Πρωτότυπος ο πρόεδρος, να τα λέμε κι αυτά.

Αγαπάει λυρική

Ο λόγος για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που αγαπάει την όπερα και γι’ αυτό παρακολούθησε την παράσταση «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Η ίδια αμέσως μετά χαρακτήρισε την παράσταση συγκλονιστική και έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές της.

Στα πόσα χιλιόμετρα;

Στα πόσα χιλιόμετρα απόσταση από τους πιθανούς διαδηλωτές αισθάνεται ασφαλής ο Φώτης Κουβέλης; Για να ξέρουμε από πού θα ξεκινάνε οι «προληπτικές» προσαγωγές.

Τιμώμενη η Τουρκία;

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ποιος κυβερνητικός παράγοντας σκέφτηκε να είναι τιμώμενη χώρα στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης το 2021 η Τουρκία. Γιατί όπως καταλαβαίνετε, τότε συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι την πρόταση αυτή μετέφερε ο πρωθυπουργός στον Ταγίπ Ερντογάν στην πρόσφατη συνάντησή τους, με τον Τούρκο πρόεδρο να την αποδέχεται.

Θυμήθηκε τα παλιά

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός βρέθηκε στο Παλαί Ντε Σπορ μαζί με την Βούλα Πατουλίδου και παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ μεταξύ βετεράνων καλαθοσφαιριστών και διεθνών ποδοσφαιριστών.

Το «παρών» έδωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και οι δευτεραθλητές κόσμου του 2005, που είχαν κάνει την επική νίκη επί των ΗΠΑ. Να θυμίζουμε ότι σε όλες αυτές τις διοργανώσεις ο κ. Ορφανός ήταν υφυπουργός Αθλητισμού.

Και άμυνα και μπάσκετ

Συνάντηση είχαν τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και, από ό,τι μάθαμε, εκτός από τα κρίσιμα ζητήματα στα εθνικά θέματα συζήτησαν και για το Διηπειρωτικό Κύπελλο που κατέκτησε η ΑΕΚ στο μπάσκετ, αφού ως γνωστόν ο υπουργός είναι Αεκτζής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις