Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάολα – Νότης Σφακιανάκης καβγάς: Το άγριο παρασκήνιο της αποχώρησης από το Gazi Live
LIFESTYLE

Πάολα – Νότης Σφακιανάκης καβγάς: Το άγριο παρασκήνιο της αποχώρησης από το Gazi Live

Πάολα - Νότης Σφακιανάκης καβγάς: Το βράδυ του Σαββάτου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Πάολα – Νότης Σφακιανάκης καβγάς: Αποχώρησε από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται με τον Νότη Σφακιανάκη η Πάολα, ένα μήνα νωρίτερα πριν την ολοκλήρωση των εμφανίσεων τους.

Αναφέροντας πως δεν μπορεί να δεχτεί άλλο την “ιδιοτροπία” και την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη, η Πάολα κάνοντας μία εξοργισμένη ανακοίνωση αποκάλυψε έτσι την αποχώρησή της από το νυχτερινό σχήμα.

Λίγες ώρες αργότερα, το Gazi Live, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που το επέλεξε για να διασκεδάσει όλο αυτό το διάστημα, ενώ ανέφερε πώς το κέντρο κλείνει εξαιτίας προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΘA ΘEΛAME NA EYXAPIΣTHΣOYME TOΣO TO KOΣMO ΠOY EΠEΛEΞE AYTH TH ΣEZON TO GAZI live KANONTAΣ AΛΛEΠAΛΛHΛA sold out, OΣO KAI TOYΣ TPAΓOYΔIΣTEΣ KAI ΣYNTEΛEΣTEΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ TΩN KAΛΛITEXNΩN, TO GAZI Live EPIΞE AYΛAIA XΘEΣ ΠAPAΣKEYH , 2 EBΔOMAΔEΣ NΩPITEPA AΠO TH ΠPOΓPAMMATIΣMENH ΛHΞH TΩN EMΦANIΣEΩN.

H EΠIXEIPHΣH & TO ΠPOΣΩΠIKO TOY GAZI Live

Το παρασκήνιο

Η Πάολα, φαίνεται πως ενοχλήθηκε με την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος με την σειρά του ενοχλούνταν με την φασαρία που έκανε η συνάδελφός του στο καμαρίνι της κατά την διάρκειά των εμφανίσεων τους.

Ο Κώστας Τσουρός από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μετέφερε το ρεπορτάζ από την πλευρά της τραγουδίστριας και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε το ρεπορτάζ από την πλευρά του τραγουδιστή.

«Υπήρξε ένα περιστατικό που ενόχλησε την Πάολα», ανέφερε ο Τσουρός

«Η τραγουδίστρια συνηθίζει μετά το τέλος του προγράμματός της να υποδέχεται στο καμαρίνι της φίλους και θαυμαστές και να έχει μουσική, να κερνάει, να περνάνε καλά μέχρι το πρωί. O Νότης φέρεται να είναι ενοχλημένος από αυτό το party στο καμαρίνι της Πάολας, γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και το μαγαζί. Το καμαρίνι του βρίσκεται δίπλα στης Πάολας.

Ο Νότης πάρα πολλές φορές έμενε στο μαγαζί, δεν έφευγε να πάει στο σπίτι του μετά το τέλος του προγράμματος, έμενε και ξεκουραζόταν εκεί. Επειδή, λοιπόν, δίπλα γινόταν αυτό το πάρτι, επανειλημμένως είχε στείλει ανθρώπους του να πουν στην Πάολα να σταματήσει τη μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, τον ενοχλούσαν. Αυτό είχε γίνει δυο φορές και είχε στείλει συνεργάτη του. Την τρίτη φορά, δυο εβδομάδες πριν, πήγε η ίδια η Πάολα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να του πει γιατί δεν έρχεσαι να μου πεις ο ίδιος ότι έχεις πρόβλημα και μου στέλνεις τους ανθρώπους σου; Γιατί δεν το συζητάμε μεταξύ μας να το λύσουμε; Κι εκεί ακολούθησε ένας άγιος καβγάς στον οποίο ακούστηκαν χυδαία πράγματα, τα οποία άκουσε όλο το μαγαζί. Αυτή η σύγκρουση έφερε την χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης …».

Η πλευρά του Νότη Σφακανιάκη

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολας και τα τραγούδια και η μουσική ήταν στη διαπασών. Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε 2-3 ώρες ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα δυο φορές πολύ ευγενικά να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή τον βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3, μία ώρα νωρίτερα».

Τι λένε οι μαέστροι Πάολας και Νότη

Για το περιστατικό ο Γιώργος Νάτσιος, μαέστρος της Πάολα αναφέρει: «Είμαι συνεργάτης της Πάολα εδώ και 13 χρόνια σχεδόν. Η Πάολα είναι μια καλλιτέχνης που καταθέτει την ψυχή της σε ό,τι κάνει.Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις από τη μεριά της. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει υποχωρήσεις, αρκεί να μην ξεπερνιούνται τα όρια. Σε μια συνεργασία λοιπόν πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Σε αυτή την περίπτωση, όλα αυτά ήταν μονόπλευρα και τα όρια ξεπεράστηκαν. Έτσι, δεν νοείται και συνεργασία…»

Για το περιστατικό ο Μανώλης Σουβατζής, μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη αναφέρει: «Δηλαδή όταν τελειώνεις από ένα εξουθενωτικό βράδυ Και πας στο καμαρίνι σου να ξεκουραστείς, να δεχτείς τους φίλους σου, να φας ένα πιάτο φαΐ και να ηρεμήσεις αλλά αυτό δεν είναι εφικτό επειδή στο διπλανό καμαρίνι και σε μόνιμη βάση από τις 6 έως τις 3 το μεσημέρι γίνεται «ρέιβ» πάρτι με τη μουσική στο 1000, οι τοίχοι του δωματίου σου να πάλλονται από την ένταση και παρ’ όλες τις εκκλήσεις και διαμαρτυρίες σου αυτός ο εφιάλτης να συνεχίζεται επί μήνες αυτό λέγεται ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ η κάπως αλλιώς;
Τέλος πάντων επειδή έζησα από κοντά όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα, ένιωσα την υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους για την αιτία που έγινε αυτό το ξαφνικό καλλιτεχνικό διαζύγιο, και να παρακαλέσω επίσης να μην παρεκτρέπονται με άσχημες εκφράσεις για κανέναν καλλιτέχνη.»

Νότης Σφακιανάκης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Μετά το αιφνίδιο φινάλε του Γκάζι Live, ο Νότης Σφακιανάκης αναμένεται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στις πίστες και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Ο λαϊκός τραγουδιστής ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο «Club Vogue» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις