Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένιφερ Λόπεζ τέταρτος γάμος: Η “καυτή” Λατίνα, είπε το “ναι” (pics – vid)
LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ τέταρτος γάμος: Η “καυτή” Λατίνα, είπε το “ναι” (pics – vid)

Τζένιφερ Λόπεζ τέταρτος γάμος: Η Λατίνα τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Τζένιφερ Λόπεζ τέταρτος γάμος: Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στην επόμενη φάση, τρία χρόνια μετά.

Η σταρ είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα χέρια τους πιασμένα, ενώ το δικό της κοσμεί το εντυπωσιακό μονόπετρο με το οποίο αρραβωνιάστηκαν.

«Είπε το ναι», έγραψε ο πρώην άσος του μπέιζμπολ, ενώ η sexy Λατίνα ανέβασε την ίδια φωτό, βάζοντας απλά πολλές καρδιές. Φυσικά τα σχόλια στο Instagram πήραν φωτιά τόσο στο ένα account, όσο και στο άλλο.

https://www.instagram.com/p/BuxK8jpAK8-/?utm_source=ig_embed

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τις αρχές του 2017.

Ο Ροντρίγκεζ, πρώην αθλητής του μπέιζμπολ, της έκανε την πρόταση γάμου σε απόδρασή τους στις Μπαχάμες.

https://www.instagram.com/p/BgWcg9YA0vT/?utm_source=ig_embed

Η Τζένιφερ καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις, όπου έκανε και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με τα δίδυμα παιδιά της, είχε αποκαλύψει πώς άρχισαν όλα με τον γοητευτικό Άλεξ.

«Συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο στο Los Angeles και ένιωσα πως πρέπει να τον χτυπήσω ελαφρά στον ώμο. Εκείνος με αναγνώρισε και μιλήσαμε για λίγο, ώσπου κανονίσαμε να βγούμε».

“Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας”, είχε σημειώσει πριν από λίγους μήνες η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό Vanity Fair.

Ο Ροντρίγκεζ έχει δύο κόρες, τη Natasha και την Ella, από το γάμο του με την ελληνικής καταγωγής Σύνθια Σκούρτη.

Για την Λόπεζ, αυτός θα είναι τέταρτος γάμος

Είχε προηγηθεί ο γάμος της με τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa το 1997, τον οποίο χώρισε το 1998 σε ένα όχι και τόσο φιλικό κλίμα, και μετά από αυτόν ο γάμος της με τον χορογράφο Cristan Judd το 2001, με τον οποίο και χώρισε το 2003.

Μετά, ήρθε η σχέση ζωής με τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις